- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
Likelarını esirgeme KEMALİM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Likelarını esirgeme KEMALİM
Bu İbrahim Hatipoğlu'unda transfer komitesi başkanı olacak tip yok.
Daha çok AKP'nin Kızılcahamam Genel İstişare Kurulu toplantısına katılan AKP'li kurmay tipi var.
Tek eksiği enine çizgili ucuz tişört.
Davinson nerde baris nerde? Bu nasil kadro murATIMZaha veya Ziyech satılmazsa kanat transferi yapılmaz büyük ihtimalle..
Muslera
Kabore-Nelsson-Abdülkerim-Köhn
Torreira-Lemina
Ziyech-Mertens-Zaha
İcardi
2 oyuncuyu da satmadan bu yönetim transfer yapmaz dayımDavinson nerde baris nerde? Bu nasil kadro murATIM
Ölü taklidi yapmak zorundaydı. Seçildiği günden o tarihe kadar ölü taklidi yaptığını farketmediniz herhalde. Seçilmesi için Erden Timur’a, yönetimde hakimiyeti eline alabilmesi için Şampiyonluğa ihtiyacı vardı.Temmuza kadar Dursun yoğun bakımda mıydı yine vardı geçen senede
Daha 20 Temmuz'dayız dedi sayın İbo Hatipbirisi hatırlatmalı heralde 2 hafta sonra kupa maçın var sağ bekin yok..
kupayı kaybedince , adamlar salıncak konseptine karşı laflar oturtunca görür bakalım 20 temmuzu.Daha 20 Temmuz'dayız dedi sayın İbo Hatip
2 oyuncuyu da satmadan bu yönetim transfer yapmaz dayım![]()
Fenerin 25 m euro bonservisle santrafor alması Ali Koçla açıklanıp ok denilecek bir olay değil.
Yönetim gidip daha yüksek sponsorluklar bulmalı paradan şikayet edeceğine, ne işe yarıyor ya bu adamlar cidden akıl tutulması.