Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kupayı kaybedince , adamlar salıncak konseptine karşı laflar oturtunca görür bakalım 20 temmuzu.

bugünkü taraftar tepkisini bir şey sanıyorlar - tribün tezahüratına döküldüğü anda geçmiş olsun. sezon gider.
Kupayı geçtim ligin ilk haftalarına bile yetiştiremeyecekler 2 oyuncuyu böyle giderse

9 Agustos lig başlıyor ne kaldı ki

Yine ceza yemek istemiyorum ozetle soyle diyeyim ilk doneminde soyledigim her turlu seyi 2 kati.ile soyluyorum Dursun Ozbek icin,o zaman neyse de simdi pismis aşın içine tukuruyor kendisi ve avaneleri.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden timur citayi cok yukseltti

Bundan sonraki Gs yonetimleri sampiyon olamazlarsa 6 ayi zor gorurler artik

Kim gelirse gelsin erden timurlar kiyaslanacak ve basarisiz sayilacak

TFF'den rica edelim. Bundan sonraki sezonlar sadece bize özel, transfer sezonu 15 gün falan olsun, Temmuz'un 20'sinde bitsin, yaptık yaptık, yapamadık aynı kadroyla devam edelim... Yönetimler de planlamasını ona göre yapsın...

Galatasaray muhabirleri o kadar boktan ki bugun yine tepki almamak icin bu defa tum sucu da Gardi'ye atmislar. Hala bunlari ciddiye alip dinleyen varsa kendini salak yerine koyar.
Ah keşke transfer komitemiz değil de Gardi yapsa transferi. Elin menajerine bizim yöneticilerden daha çok güveniyorum

En azından şimdiye kadar bir çok iyi transferimizde rol aldı

Elimizdeki parayı Gardi'ye versek bize bir orta saha bir sağ bek al deseydik şimdiye kadar çözmüştü bu işi

Holding kulübü olmak farklı bir olay. Bizim böyle bir gücümüz yok idi. Üstelik kasa kolaylığı sağlayan Erden Bey olmayınca, işte sonuçları görülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt