Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak ediyorum, hala heyecanla veya ciddi ciddi transfer gelismelerini takip eden ve bekleyen taraftar kaldi mi? Sosyal medyada bile bazi hesaplar usanma noktasina gelmis, kimse transfer istemiyor neredeyse artik oyle bir bikkinlik getirdiler. Benim bile hevesim kalmadi, kimse gelmiyor deseler tepki koyacak enerji bile birakmadilar. O kadar basiretsiz adamlar var ki bunlarin yapacagi transferden hayir falan da gelmez artik.

Surekli ayni seyleri okuyup biktim vallah: Yapacagiz, geliyor, bitmek uzere, anlastik, son detaylar gorusuluyor, gelismeler iyi gidiyor, olumsuz bir durum yok, pahali ama ugrasiyoruz, imza atiyorduk son anda masada biri osuruk atti ondan erken kalktik.

ne lan bu cile?

Olan mis gibi transfer dönemine olacak yav.

Ben %100 eminim devre arası transferine erden karışmayıp yükün altına giremem tavrı ile menajer önerisi aurier gelebildi anca.
Yazık bu kulüpte uzun planlama yapmak çok zor bir de seçimi 2 senede bire çekip her iki sene kaos olsun isteniyor.

Olan mis gibi transfer dönemine olacak yav.

Ben %100 eminim devre arası transferine erden karışmayıp yükün altına giremem tavrı ile menajer önerisi aurier gelebildi anca.
Yazık bu kulüpte uzun planlama yapmak çok zor bir de seçimi 2 senede bire çekip her iki sene kaos olsun isteniyor.
Erden timur asignon ile anlaşmış kiralık zorunlu satın alma ile dursun engel olmuş. Auier de 6 aylık idare etsin mantığında gelmiş.

Merak ediyorum, hala heyecanla veya ciddi ciddi transfer gelismelerini takip eden ve bekleyen taraftar kaldi mi? Sosyal medyada bile bazi hesaplar usanma noktasina gelmis, kimse transfer istemiyor neredeyse artik oyle bir bikkinlik getirdiler. Benim bile hevesim kalmadi, kimse gelmiyor deseler tepki koyacak enerji bile birakmadilar. O kadar basiretsiz adamlar var ki bunlarin yapacagi transferden hayir falan da gelmez artik.

Surekli ayni seyleri okuyup biktim vallah: Yapacagiz, geliyor, bitmek uzere, anlastik, son detaylar gorusuluyor, gelismeler iyi gidiyor, olumsuz bir durum yok, pahali ama ugrasiyoruz, imza atiyorduk son anda masada biri osuruk atti ondan erken kalktik.

ne lan bu cile?
O son yalandan sonra(doue ha geliyor imzalar atıldı, yarın geldi, menajeri taşkınlık yaptı hikayesinin ardından) bıraktım misal ben.

Prime messi ve ronaldo aynı anda insin akşam rastgele girdiğimde haberim olur.
İnsanları net olarak şampiyon bir kulüpten soğuttu herifler.

Hala gidip forma, ürün gibi şeyler alanlar var.
Seneye bk gibi geçesen sezonun ardından elimizdeki icardiyi kafadan kaybedeceğiz.
10 milyon falan bonservis alırlar ne güzel satış yaptık derler. 37 yaşına kadar da icardi oynar.

Sonra zaten muslera ve mertens emeklilik geliyor. Kafadan takımdan 3 ikon isim eksilecek, koca 50 günde 20 yaşındaki bir bebeyi alamayanlar gidip bir de bunların yerini dolduracak öyle mi!
Sonra bitecek mi elbette hayır.
Zaha ve Ziyech de gidecek, Barış ve Kerem de gidecek hatta nelsson ve sanchez de gidecek.

Ama bu sene ama seneye bu 9-10 adamın yerini nasıl dolduracaklar hatip denilen herif mi dolduracak.

ne lan bu cile?
Ben bekliyorum,haluklar ve umut ışıktan kurtulduk.neden heycanlanmayayayim abi?24-28 ve 29 temuzda transfer bekliyorum 🙂

Sunu mu anlamaliyiz?

Erden sagolsun, gecen sezonla beraber kulube ciddi bir gelir getirdi. Salliyorum, belki 100m belki 200m euro. Bu herifler simdi kime gitseler belli ki uzun vadeli odeme yapmak istiyorlar. Wendel'e 20m tamam diyip 2-3m pesinat, kalani 31 taksitle odeyelim mi diyorlar? Ya da Tominey'e 30m'a tamam diyp 69 taksitle mi alalim diyorlar?

Amac ne? Para var, limit var. Amac ne, kafayi yiyecegim.

Soyguna gelmisler. Devre arasi da para harcamadilar. Baska aciklama bulamiyorum. Minimum harcama, minimum pesinat, maksimum soygun.

ne lan bu cile?

Ben takip ediyorum temmuz 21 henüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt