Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyon takim, geliri tum rakiplerden daha fazla olmasina ragmen, bir tane CL on eleme turu sonrasi CL gruplarina kalma sansi varken, rakibin gidip 25 milyon euroya transfer yapabiliyor.

Sen gidiyorsun, Petrol zengini Zenit'in en iyi orta sahasini istemeye ve ne teklif ediyorsun? Eder etmez ayri bir tartisma, cebinde 20 milyon euro yoksa birakalim bu isleri. Kimse senin agiz kokusunu cekmek zorunda degil. Transfer yapacaksan biraz ciddi ol, paran varsa yaninda git, oyle istiyoruz ama herkes pahali falan demekle transfer olmuyor.

Hata yapmadan doğru oyuncuyu bulmak bi kere başşşşştan yanlış bir cümle.
Arkadaş 100 milyon euro verip Mbappe'yi alsanız, adamın gelip 2 hafta sonra sakatlanıp sezonu kapatmayacağını nereden biliyorsun? Nolacak hatalı transfer mi olacak? Veya Mbappe'ye 80 değil 100 verdin diye hata mı yapmış olacaksın?

Böyle anlatıyorum da SEN YİNE ANLAMAZSIN. ORTADAKİ TEK HATA; transferlerin kampa yetişmemiş olmasıdır.

Daha büyük hata ise SİZİN O KOLTUKTA OTURMANIZDIR.

Hatipoğlu bu görevi aldığına pismandir, adamı izledim, konuşurken sesi titriyor, korkuyor.

allah aşkına şöyle şeyler yazmayın. Böyle şeyler okuyunca içim tuhaf oluyor üzülüyorum şimdi evde çoluğu çocuğu var vesaire. Yeterince sinirlenemiyorum böyle şeyler okuyunca.

Neyse.

allah aşkına şöyle şeyler yazmayın. Böyle şeyler okuyunca içim tuhaf oluyor üzülüyorum şimdi evde çoluğu çocuğu var vesaire. Yeterince sinirlenemiyorum böyle şeyler okuyunca.

Neyse.

Yav adama sinirlenmeye ne gerek var, kendisinin hiçbir tecrübesi yok, başarısız olma ihtimali yüzde 90, bu görevi kabul ettiğine göre çok zeki biri de değil bence

Zenit yönetiminden Galatasaray'a:

"Barış Alper sizin için ne kadar önemliyse Wendel de bizim için o kadar önemli."

🔗 Ertan Süzgün

Merak ediyorum, hala heyecanla veya ciddi ciddi transfer gelismelerini takip eden ve bekleyen taraftar kaldi mi? Sosyal medyada bile bazi hesaplar usanma noktasina gelmis, kimse transfer istemiyor neredeyse artik oyle bir bikkinlik getirdiler. Benim bile hevesim kalmadi, kimse gelmiyor deseler tepki koyacak enerji bile birakmadilar. O kadar basiretsiz adamlar var ki bunlarin yapacagi transferden hayir falan da gelmez artik.

Surekli ayni seyleri okuyup biktim vallah: Yapacagiz, geliyor, bitmek uzere, anlastik, son detaylar gorusuluyor, gelismeler iyi gidiyor, olumsuz bir durum yok, pahali ama ugrasiyoruz, imza atiyorduk son anda masada biri osuruk atti ondan erken kalktik.

ne lan bu cile?
Biz çok iyi giderken birden beceriksiz adamlarla dibe çakılıyoruz; sonra tekrar en tepeye çıkıp birbirimizi yiyerek yine dibe çöküyoruz. Alıştık artık bu senaryoya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt