Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.961
- 13.829
- 2.828
Daha çok var ya yeni Nöbet'e, keşke gelse tekrarYasak kaynak paylasmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha çok var ya yeni Nöbet'e, keşke gelse tekrarYasak kaynak paylasmis
10 gol 12 asist yazdım gerçekçi mi
Keskeyle olmuyor böyle isler onu bende ögrendimDaha çok var ya yeni Nöbet'e, keşke gelse tekrar
Gardi’ye sarmalarinin tek sebebi var
Erden Timur
Gardi ile sadece Erden Timur’un degil Okan hoca’nin da samimiyeti var beraber dügününe bile katildilar
Yani bir sonraki hedef büyük ihtimal Okan hoca
Gardi’nin isi menajerlik ve tabiki dogal olarak menajerlik komisyonu almak zorunda
Kimse farkinda degil belki ama adam futbolu bilen bir menajer cünkü getirdigi topcular son 3 sezonun sampiyonu oldular
3 sezon derken trabzon’un sampiyon oldugu sezon hamsik’leri getiren menajerdi gardi
Ben bu nöbeti acandan korkarim arkadas
Aynen, ben hatip matip dinlemem anlamam arkadaş, ne dedi dursun, burası başkanlıkla yönetiliyor herşeyden ben sorumluyum herşeyi ben yaptım.Yav adama sinirlenmeye ne gerek var, kendisinin hiçbir tecrübesi yok, başarısız olma ihtimali yüzde 90, bu görevi kabul ettiğine göre çok zeki biri de değil bence
Muhtemelen hagiden sonra gelmiş en iyi yabancı olabilit42 gol 14 asist yazdım ben ne yazık ki
zaten fb şampiyon olacak bu sezon
Atalanta isterken bizi tercih edeceğinden değil de bir yoklayım be abi. Yok bizi istemiyor diyip çabalamadan çıkmayın işin içinden

Adamda yetki yokmuş yetkiiii, imza mimza hiçbişi yetkisi yokmuş, çocuk gibi bakkala şeker, ekmek almaya yolluyorlar bunu. Çıkıp bide hesap ver diyorlar, biz taraftarlar da adama sövüp sayıyoruz. Onun tek suçu madem çapın kabiliyetin yok ne işin var senin bu görevde, baktın sana güven yok seni kullanıyorlar çık istifa et, şerefsizim bugünün kahramanı olurdun.Famalicao sportif direktörü kimse gidip almak lazım, şimdi sağ beklerine baktım Porto alt yapıdan bedelsiz almışlar, biraz top oynarsa seneye 5-10 milyon verip almaya çalışırız zaten.
İbrahim Hatipoğlu ne üzgün ne de başarısız görüyordur eminim kendini böyle adamlar nedense kendilerini çok iyi sanıyor bir şekilde hep haklılar tabii kendi hayal dünyalarında.
Okan hoca'da insallah Super Kupa macinda tepki amacli sagbeke Ali Turap'i ilk 11'e alir. Oyle yonetime boyle mesaj. Ocak ayindan beri sag bek alamadilar adama, yazik vallah.