Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamda yetki yokmuş yetkiiii, imza mimza hiçbişi yetkisi yokmuş, çocuk gibi bakkala şeker, ekmek almaya yolluyorlar bunu. Çıkıp bide hesap ver diyorlar, biz taraftarlar da adama sövüp sayıyoruz. Onun tek suçu madem çapın kabiliyetin yok ne işin var senin bu görevde, baktın sana güven yok seni kullanıyorlar çık istifa et, şerefsizim bugünün kahramanı olurdun.
Bu kısmı da hikaye bence.

Tamam inisiyatif alamıyordur belki de sonuçta yola çıkarken, hoca isim veriyor diyelim x olsun topçu, yönetim diyor bütçemiz 10 milyon, gideceğimiz adam 20 milyonsa zaten olmaz bu kadar aptal olamazlar. Doue özelinde gitmeden, fiyat belli bize de uyuyor ki kulüple anlasmissin zaten gerisinde neyi beceremedin? Yemin ediyorum yeryüzünde sadece 20 profesyonel maçı olan x bir oyuncuyu regen Messi filan değilse veya top takımda değilse Galatasaray'a transfer edememek için özel çaba gösteren bir ahmak olman lazım.

Dolduramaz, Erden Timur ve muhalefet bloke koydurdu.zebani gibi Tepelerinde bekliyor bizimkiler.
Evet cok fena patladi Ozbek orada,bekledigi hamle degildi. Bu bile Dursun Ozbek'in ne tur pazarliklar icinde oldugunu ve Erden Timur 'un bunlari onceden bildigi ve karşı çıktığı icin başını yediklerinin kanıtı ama adam satranci iyi oynadi madem oyle buyrun dedi,helal olsun.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 aydır uğraştıkları adam doue diye ismini yeni duyduğumuz biri. Erden timur olsa 2 günde getirirdi

Sergioda elde hala, iki gün sonra devamke derler.

Son düzenleme:
Boey örneği taptazeyken kıytırık Doue'yi ikna edemeyen hiçbir transfer sorumlusu; bizde fark yaratacak derecede üst düzey kalitede, aynı zamanda potansiyelli, başka talipleri olan, geleceği parlak genç veya prime'ına yaklaşan bir oyuncuyu GS'ye transfere ikna edemez...

Yani sonuç olarak transferde ya kalitesiz, ne idüğü belirsiz, talibi olmayan adamlara ya da yaşlı, içi geçmiş, düşüşte, sakatlık makatlık problemleri olan adamlara kaldık...

Evet cok fena patladi Ozbek orada,bekledigi hamle degildi. Bu bile Dursun Ozbek'in ne tur pazarliklar icinde oldugunu ve Erden Timur 'un bunlari onceden bildigi ve karşı çıktığı icin başını yediklerinin kanıtı ama adam satranci iyi oynadi madem oyle buyrun dedi,helal olsun.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ordan gelecek olan paralarla transfer yapacaktı zaten. Bloke koyulunca tüm planları suya düştü. Zurnanın zırt dediği yer, son 2 senenin şampiyon takımının, şamp ligi oynamış takımın ve bu 6-7 aylık süreçte 50 milyonluk futbolcu satışı yapmış olan takımın, sponsorluk gelir rekoru kırmış bu takımın, forma ürün satış rekoru kırmış bu takımın, bilet ve kombinelerinin hatta otoparkının bile % 200 zamla satış rekoru kıran bu kulübün paraları nerde. NERDE bu paralar dursun nerdeeeeeeee????
Bana doue gardi wendel mendel demesinler aga bu para nerde tek tekk tek hesabını versinler.

Transferle ne zaman sampiyon olunuyor
Mesele sadece transfer değil. Bu dursun yönetemez takımı, futbol takımının başkanı erden timurdu. Bunlar yarın birgün maaşları aksatmaya başlar, floryayı idare etmekten aciz kalırlar. topçular soğuyup kaçmaya başlar, erden timurun kurduğu takımı elde tutamaz dağıtır bunlar

Tamam arkadaşlar sakinleştim ve görüyorum ki yapacak bir şey yok;

Böyle yönetime yazıklar olsun. Başka bir şey demiyorum.

Kendilerine ettiğimiz her 1 cümle için harcadığımız efora bile yazık yani.

Biz kupa maçını bile geçtim, direkt söylüyorum lige geçen yılın son kadrosuyla çıkacağız.

Sağ bek ve orta saha gelmemiş olacak. Geldiyse bile 2 gün önce uçakla inmiş adamı da Okan hocanın alıp direkt 11'de oynatmayacağını hepimiz biliyoruz.

Ne diyelim. Sıkıldım ya. Çok tadım tuzum kaçtı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt