Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1721637757605.webp

1721637786152.webp

okan hocamı bu sene çok zor bir meydan okuma bekliyor. Yönetime rağmen şampiyon olma. Evet yanlış duymadınız.

GSC'de duyum okumayalı yıllar oldu Özgür Ayten'den beri. Çok heyecanlandım.

Jelerte inanılmaz kanım ısındı ya çocuğu da 3-4 maç dışında izlemedim ama gelirse çok net katkı verecekmiş gibi bir his var nedense. Bizim maçlarda pek gözüme çarpmadı ama City maçlarında harika oynamıştı onun etkisi de olabilir

Jelerte inanılmaz kanım ısındı ya çocuğu da 3-4 maç dışında izlemedim ama gelirse çok net katkı verecekmiş gibi bir his var nedense. Bizim maçlarda pek gözüme çarpmadı ama City maçlarında harika oynamıştı onun etkisi de olabilir
Transfer 1 hafta daha geciksin
Zekiye bile inanılmaz kanın ısınır

Fransız basınını okuduğumda anladığım şu; Doue'nin menajeri bizim teklifi koz olarak kullanıp büyük liglerden teklif arıyor. Kulüplere oyuncuyu öneriyorlar. Bekletilen takım biz oluyoruz. Açıkçası bu durumda 2 gün süre verilip sonrasında teklifi çekmek en doğrusu. Sağ bek bulunması zor bir bölge değil.

Fransız basınını okuduğumda anladığım şu, Doue'nin menajeri bizim teklifi koz olarak kullanıp büyük liglerden teklif arıyor. Kulüplere oyuncuyu öneriyorlar. Bekletilen takım biz oluyoruz. Açıkçası burada 2 gün süre verilip sonrasında teklifi çekmek doğrusu. Sağ bek bulunması zor bir bölge değil.
2 gün derken. 1 aydır bunla uğraşıyor beceriksizler. Madem böyle birşey var 1 haftada anlar akıllı bir yönetici. Wendelie alamayacaklar. Bunların çapı yetmez iyi transfere

2 gün derken. 1 aydır bunla uğraşıyor beceriksizler. Madem böyle birşey var 1 haftada anlar akıllı bir yönetici. Wendelie alamayacaklar. Bunların çapı yetmez iyi transfere
Doğru ama bugün bu noktadalarsa yapmaları gereken şey budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt