Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bu jelert haberi parcalisportz diye biri girmiş dün,siteye girdim haberi bulamadım. Ne kandırıyorlar ya

Levent Tüzemen:”Sosyal medyada paralar nerede deniyor. Bir haddinizi bilin ya.”

Levent Tüzemen:”Galatasaray başkanıyla konuşurken haddinizi bileceksiniz. Rakip transfer yapıyor diye transfer yangını ne kadar doğru?”
Galatasaray başkanı olunca mertebe mi yükseliyorsun, üst insan mı oluyorsun? Mesela ben ana avrat küfür ediyorum, en doğal hakkım. Sana mı soracağız levent?

Kamil Koç s

Levent Tüzemen:”Galatasaray başkanıyla konuşurken haddinizi bileceksiniz. Rakip transfer yapıyor diye transfer yangını ne kadar doğru?”
Paraların hesabını taraftar sormayacak da kim soracak?

Yönetimin icraatlarını denetleyecek bir tek taraftarlar kalmış

Genel kurul üyeleri falan ada partilerine tav olmuş

günlerdir onlarca kolpa sıkan kaya temel
gstvde
gstvnin kapatılması için napmak lazım artık

Babasının parasının mı hesabını soruyoz, sen hayırdır ya, niye tutuştun ? 2 tane Transfere para bulamıyorsan çatır çatır hesabını sorarız, sende haddini bil karşında Galatasaray taraftarı var.

1721653112198.webp

Galatasaray başkanı olunca mertebe mi yükseliyorsun, üst insan mı oluyorsun? Mesela ben ana avrat küfür ediyorum, en doğal hakkım. Sana mı soracağız levent?

15 günde bu kaos ortaminda 100 bin ün üstünde forma satin almis,kombine-loca lari tüketmis , stada gelmek icin binbir mücadele gosteren taraftara had bildirmege kalkmak da tuhaf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt