- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Ya da Sergen Anuş TatyanZereni değiştir bence
Sergen Jr olabilir ismin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya da Sergen Anuş TatyanZereni değiştir bence
Sergen Jr olabilir ismin![]()
Doue’yi ilk veren
Wendel Rusya görüşmesini ilk giren
Yorum yok
Bir İDDİA var; kampta hatiple ergün saha kenarında konuşuyorlar, bir hışımla çetinçalı yanlarına gidiyor ben seni arıyorum niye açmıyorsun diyor ergüne, ergün de transfer soracaksın her dk açmak zorundamıyım diyor, çetinçalı da söylenerek ayrılıyor sonra o sinirle yayına geçip dursun özbeki gömmeye başlıyor.
Te Ammo olarak revize edilecektirİsmimi Theo Mnagoim olarak değiştirir misiniz ltf.
Kel deme alınanlar oluyor nasıl böyle konuşursun diyeHaberleri bunlara sizdiran 100% bu kel
Sanmam doğru olduğunuBir İDDİA var; kampta hatiple ergün saha kenarında konuşuyorlar, bir hışımla çetinçalı yanlarına gidiyor ben seni arıyorum niye açmıyorsun diyor ergüne, ergün de transfer soracaksın her dk açmak zorundamıyım diyor, çetinçalı da söylenerek ayrılıyor sonra o sinirle yayına geçip dursun özbeki gömmeye başlıyor.
Adamlar her kampta var, istediği herkesle röportaj yapabiliyor, bu kadar iltimas verirsen birine gelir o da kafanaEğer gerçekse o cetincaliyi tesislere sokan adamim diye gezmesin
Ben hiçbir şeye şaşırmam, hele işin içinde ergün ve çetinçalı rodop varsaSanmam doğru olduğunu
Kulübün başkanı, kendi kulübü başarısız olsun diye ozellikle cabaliyorsa okan hoca ne yapabilir ki..Dursunun Galatasaray'ı bitirme planı devam ediyor. Benim kendisi için düşüncelerim bu şekilde.
1. Döneminde Riva ve başarısızlıklar hedefti. Kaç hoca değişti hatırlamıyorum. Başarısızlıklar sonunda artan baskı nedeni ile istifa etmek zorunda kaldı. Ama Riva'nın bedavaya gitmesi görevini başarı ile yaptı. Başarısızlıkları da cabası.
2. Döneminde ET ve Okan hoca olduğu için tam istediğini yapamadı. Büyük ihtimal ile ET'un elinde bir maşa olacağını düşünüyordu. Ama beklediği çıkmadı. Bu ikili sayesinde gelen şampiyonluklar sonrası ana planı florya üzerine yoğunlaşmaya karar verdi.
3. Döneminde ana plan Florya'nın aynen Riva gibi bedavaya gitmesini sağlamaktı. İlk ET'u küstürerek yönetimden uzaklaştırdı. Ama ET özellikle kongreden 2 gün önce Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamalar ile muhalefetin de elini güçlendirerek dursuna bir nebze olsun engel oldular. Dursun florya'da istediği olmayınca tüm gücü ile futbol takımının başarısız olması için elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Bugüne kadar yaşananlar da bunu gösterir nitelikte. Bunun içinde iyi transferler yapmayıp tam tersi iyi oyuncuları satmak isteyecektir. Okan hocanın bu tuzağa düşmemesi gerekiyor. Yoksa ilk kapı önünde kendisini bulur.
Sonuç olarak aklı başında olan her Galatasaray'lının bu adamı değil başkan koltuğunda oturtması Florya kapısından bile sokmaması gerekmektedir.
Büyük ihtimal ile bu sene sonunu göremeden aynı 1. Dönemi gibi istifa ettirilecektir. Bu işin tek olumlu tarafı en azından florya'yı Riva gibi bedavaya vermesini engellemiş oluyoruz.