Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakkaten dbay yabancı oluyor bu durumda.
Rezilliğe bak
Ztn ali koç hacıosmanı çoktan satın almıştır
biz de bu sene getümüzü avuçlayıp sağa sola bakarız gibi duruyor
Mavi kart olayı falan zaten kalkmıştı. Kerem Demirbay sözleşme süresi boyunca kazanılmış haktan dolayı yerli sayılacaktı diye biliyorum. Mesela aynı şey Bjk'de Bahtiyar'da geçerli o da kazanılmış haktan dolayı yerli sayılmaya devam edecek sözleşme süresi boyunca.

Mavi kart olayı falan zaten kalkmıştı. Kerem Demirbay sözleşme süresi boyunca kazanılmış haktan dolayı yerli sayılacaktı diye biliyorum. Mesela aynı şey Bjk'de Bahtiyar'da geçerli o da kazanılmış haktan dolayı yerli sayılmaya devam edecek sözleşme süresi boyunca.
Aynen öyle, sözleşme süresi bitince yabancı sayılmaya devam edecekler. Sorsan yılların spor müdürü falan bu herif, ne güzel rahat paralar kazanıyor bunlar

Osayi, Ferdi ve Fred üçlüsü dışında ilk 11'imiz Fener'den iyi @Umut Işık

Büyük risk alırız bu mantıkla.. Barışın ve Mertensin bu kadar formda olması tüm takımı kurtardı son haftalarda da İcardi kendini buldu.. Herkes kariyer sezonu geçirecek değil daima .Zaha tete falan saymıyorum artık da geçen yıl formsuz diyebileceğim kerem vardı onun da gayet iyi skor katkısı oldu .. Bir de Ziyech var işte düzenli oynarsa geçen yıldan iyi katkı verebilecek..
Aldığımız tek önlem İcardinin formsuzlugunda Batshuayi olacak elimizde bu yani .. Bunun sakatlığı var cezası var formsuzlugu var umarım yönetim buna güvenip rehavete kapilmax

Aynen öyle, sözleşme süresi bitince yabancı sayılmaya devam edecekler. Sorsan yılların spor müdürü falan bu herif, ne güzel rahat paralar kazanıyor bunlar
Futbolda yöneticilerden tut, medyaya sözde spor müdürlerine gerçi sadece futbol olarak sınırlamakta yersiz de genel anlamda her alanda ciddi bir geriye gidiş mevcut.

Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en vasıfsız yönetimi hâlâ istifa etmedi mi
Mutlu edecekler bizi🙂once oguzu 14 yabanci var diye fbye kitledik.manchestra bissaka icin get out deyip doueye yonlendik.sonra jelert için doueyi kullandık.jelert simdi istesek gelir ama bissaka 10 milyona düştü.

can keleş+oğuz aydın 8,5 milyon.. kerem gitmek istiyor, yunus gitmek istiyor..

Öyle olduğunu biliosun çünkü 12ye indirildiğinde açıkça yazılmıştı öyle olduğu ama bunda öyle bişey yok. 2015ten önce başka milli takımı seçen adam kalmamasına rağmen onu bile yazmışlar ama mavi kart ve azerileri fln yazmamışlar. Bugün yayınlanan texte göre yabancı sayılması gerekir. Ama klüpler ha hu yapmasın diye yerli sayıp devam ederler. Lakin bu textten kazanılmış hak mevzusundan sözedemeyiz.

biz rakipten iyiyiz diye çok salmak da öldük bittik demek de doğru değil

rakipler güçleniyor biz de oturmuş kadromuzu daha da güçlendirmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt