Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yazıyı okurken bir an yazar kısmına baktım. nevzat dindar yazdığını görünce güzel bir küfür ettim. Utanmada yok bunlarda. Paralı adamlara garip garip haberleri servis ettiriyorlar. Taraftarın gazını alalım da sonrasına bakarız misali.

Bugün tüm Galatasaray'lı sosyal medya nevzatın haberini piyasaya pompalar artık.

Özetle buraya kadar iyi oyaladık, avrupada takımların şekillenmesi 7-8 gün daha sürer sonra menajerlerin listelerinden seçeceğiz, kimi seçeceğimiz belli olmadığı için kimsenin haberi olmayacak.

Kardeşi değil mi yaw, yanlış mı hatırlıyom acaba.
valla yönetim içinde metin öztürk hiç bri şey yapmadan adam yerleştirerek bir şekilde koltuğa göz dikmiştir.

ilk günden beri planlama yapıyordur kendince. zaten epey adam yerleştirmişti Drusun özbek listesine girerken...

ben bu kitabı okurum arkadaş

1721718703080.webp

Kardeşi değil mi yaw, yanlış mı hatırlıyom acaba.
Galatasaray Spor Kulübü Üyesi (6827), TMOK Üyesi (738) 2000-2008 yılları arası Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı, Novi Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Y.Kürekspor olarak adımızı değiştirelim.

Kürek Federasyonu Eski Başkanı Çetin Öztürk'ün ağabeyi olan Metin Öztürk.

Galatasaray Adası'nın 30 yıl boyunca müdürlüğünü yapan Süleyman Öztürk'ün oğlu Metin Öztürk'ün Galatasaray sevdası küçük yaşlarda başlamıştır ve kulüp içinde farklı görevler üstlenmesiyle devam etmiştir.

Ailecek boş beleş mevki sevdalısı olarak sömürmüşler.

Ulan yıllardır şikecilere güldük, eğlendik. Bok gibi yönetiliyorlar diye. Olaya bak. Döndü dolaştı bizim başımıza geldi güldüğümüz olaylar. Aile şirketine döneriz artık.

Ulan yıllardır şikecilere güldük, eğlendik. Bok gibi yönetiliyorlar diye. Olaya bak. Döndü dolaştı bizim başımıza geldi güldüğümüz olaylar. Aile şirketine döneriz artık.
Yav adamlarda aile şirketi olarak 300 milyon euro para akıttılar. Para akıtsa eyvallah gelip aile şirketi olsunlar. Nerede boş beleş adam var çörekleniyor.

Adamlar ne kadar rahat yaw

jk maçına 11 gün
İlk lig maçına 19 gün
şl eleme maçına yaklaşık dört hafta kala

Bu takımın halen me sag beki var ne de 8 numarası bela okumamak için kendimi zor tutuyorum

Rezil herifler

Bu transferi gizli yürütme meselesi de işlerine geldi. İsim sızdırmıyoruz, çok gizli yürütüyoruz ayağına 1 ayda öyle yatacaklar. Millet bir şey yapıyorlar sanacak ama hiçbir s. yapmayacaklar. Son gün 2 tane çöp ve kapanış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt