Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne trippieri ya ...

adam sol bek bu 1 . bizim ilk ihtiyaç sağ bek

33 yaşında bu 2

Euro 2024 te vasatı aşan iş yapmadı bu 3.

ne kevin trippieri... kariyer sonu adamlardan uzak durulmalı.
Adam sağ bek ingilitere'de mecburiyetten solda oynadı kariyerinde sol bek oynadığı maç yoktur.

Bek için geçici çözümler üretecek yaşlı oyunculara gidecek kadar zengin bir kulüp değiliz.
Her sene yeni bir bek aramamak için genç atletik bir sağ bek şart.

Trippier halis sağ bek de buraya gelmez. Gelse de 6 ay oynar sonra biter. Ekim'de 34 yaşında, 3 yıl kontratı da çakarlar menejer önerileri başladı liste bitti.

Cenk Bey geçirecek şimdi işte.

newcastle ve milli takımda izlediğim maçlarda soldaydı ?

EPL maçlardında da orda gördüm - milli takımda da orda gördüm. onun üzerine diyorum zaten.

iki kanattada oynuyor olabilr olna lafım yokta - zaten akıllıca bir transfer olmaz.

Yaş/maliyet/kontrat süresi konusundan.

kadro, iskelet falan diye herkes kendini kandırıyor. Geçen yıl prag maçları ortada, kopenhag maçları ortada, son fenerbahce macı ortada.
Fenerbahce üstüne kat kat koydu, bir kere ismailden mourinho ya geçti. Her yerde en az 3 alternatifi var.
Besiktas borclu bitik derken, ön tarafı cok cok kuvvetlendirdi daha da alacak gibi gozukuyor.
Trabzon bir de weghorst ya da onuachu cekerse canavar gibi kadrosu olacak.
bizim de sol bekimiz sakatlansa, formsuz olsa yerine oynayacak adam yok, sağ bek hiç yok, adım kadar eminim son anda eldekilerden de gidecekler olacak ve yerine kimseyi almayacaklar.
ligde bir sekilde ilk 3 içinde oluruz ama gidisat boyle olursa bu sene sampiyonluk cok cok zor.
Asıl korkunc olanı mevcut takım bu hali ile sampiyonlar ligine katılamaz avrupa ligine ancak devam eder.

Bu arada bir kaç hafta önce Davinson giderse Hummelse çökmek gerektiğini söylemiştim hatta jk duyumları çıktığında baya tsak geçen de olmuştu

Real Madrid Hummels‘i istiyor

Bu arada bir kaç hafta önce Davinson giderse Hummelse çökmek gerektiğini söylemiştim hatta jk duyumları çıktığında baya tsak geçen de olmuştu

Real Madrid Hummels‘i istiyor
Hummels müthiş topçu 2 sene rahat oynar Türkiye de ama gelmez buraya.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trippier 1.5 sene üst seviye katkı verir bence, keşke yanında genç bi bekle beraber alınabilse ama sanmam gelmez buralara

Olabilir. Bu adam canavar gibi bir şey. Yüzde 50 payı biz de verirdik :(
Aynen ama oyuncu istememiş olabilir Türkiye yi. Fransa milli takımı havuzundan 30 yaş altı adam çekmek zor buralara. Para versen de oyuncu istemez büyük ihtimal.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt