Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1721724951450.webp

1721725247957.webp

Bu mala dinleyen ve foruma tasiyanlar var hala lol

kadro, iskelet falan diye herkes kendini kandırıyor. Geçen yıl prag maçları ortada, kopenhag maçları ortada, son fenerbahce macı ortada.
Fenerbahce üstüne kat kat koydu, bir kere ismailden mourinho ya geçti. Her yerde en az 3 alternatifi var.
Besiktas borclu bitik derken, ön tarafı cok cok kuvvetlendirdi daha da alacak gibi gozukuyor.
Trabzon bir de weghorst ya da onuachu cekerse canavar gibi kadrosu olacak.
bizim de sol bekimiz sakatlansa, formsuz olsa yerine oynayacak adam yok, sağ bek hiç yok, adım kadar eminim son anda eldekilerden de gidecekler olacak ve yerine kimseyi almayacaklar.
ligde bir sekilde ilk 3 içinde oluruz ama gidisat boyle olursa bu sene sampiyonluk cok cok zor.
Asıl korkunc olanı mevcut takım bu hali ile sampiyonlar ligine katılamaz avrupa ligine ancak devam eder.
Noktası virgülüne katılıyorum. Bunu gören taraftarda o kadar az ki. Madem kadro yeterli geçen sene Kopenhag ve Prag maçları fener maçlarında ne yaptık? Eksik sadece sağ bek ve 8 no değil. Yedeklerde sıkıntı var. Kohn istediğimiz sol bek mi soru işaretleri var. Ziyech ne kadar kendini vericek. Zaha gerçekten eski haline dönebilecek mi? Dönemezse o bölgede Kerem mi oynayacak? Kerem oynarsa yine saçma sapan top kayıpları pas hataları yapacak mı? Ziyech diyelim iyi oynadı sakatlık riski her zaman var. Ziyech 10 no oynayacak mı? Oynamazsa sakatlık olursa Mertens ile sezon bitmez. Yada biz neden 3 lü sağlam bir ortasaha kurgusu yerine pres yapan 10 numara fetişi ile uğraşıyoruz Hepsini bir tarafa koydum Okan Buruk usulüne uygun olmayan. 90 dakika yapması imkansız, Dili dişarda hücum oyuncularını gördüğümüz pres futbolundan vazgeçip bize adam akıllı organize atak yapan bir takım izletebilcek mi? Hadi pres kontra oyunu oynadık diyelim. Bu sistemde oynamak için pratik ve ciddi bir çalişma lazım değil mi? Neden biz kontra oynarken top bir türlü ileri gitmez yada kontra neden bukadar yavaş oynanmaya çalışılır bizde?
Satılan oyuncular olursa yerlerini dolduracak mentalite de göremiyorum bu yönetimde. Eğer gerekli hamleler yapılmazsa bizi zor bir sezon bekler hemde üzülebilirz
Ve son sorum yönetim ve hoca bu yazdıklarımın farkında mı acaba?

Son düzenleme:
Tripper a kalite , 2 sene de guzel idare eder.ama buyuk paralar gözden çıkarıldıysa bissaka alsınlar,ardınada da ali turap,kaan ayhan ve vincent bayindir iste..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt