Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 253819

Bu mala dinleyen ve foruma tasiyanlar var hala lol
icardiyi istemeyen burada da çok kişi vardı, ne yalan söyliyim ben de istemiyordum özel yaşamından dolayı. bence tutmama olasılığı çok çok yüksekti erden başkan gibi bi profil olmasaydı. falcao falandan sonra ağzımız yandı artık herşeye mesafeli yaklaşıyoruz normal yani. uğur kendi de söylüyor zaten icardi beni çok yanılttı diye

Sampiyonluk kutlamasinda dursun ozbeke buyuk baskan diye bagiran stat dusunsun

Allahin salaklari

Erden timurun ayrilacagi net olmasina ragmen siradan biri gibi bagirdilar, stat en az 5 dk inlemeliydi ET diye
ua ne isterse o oluyor. bağımsızlığı yitirmiş sucuk topluluğu haline gelmiş bir grup oldular

Tripye euroda defansif olarak zaafkar biri değildi

bu çok sıkıntılı - diğerleri 0 olmasına rağmen saha:2 olduğu için diğer 0ların etkisi minimumda.

diğer konuda da belirttim - şampiyon olursak - bu şampiyonluğun gölgesinde kalacak işler arkaplanda işlemiş olacak - çünkü taraftar sportif başarı dışındaki işlerle uğraşmıyor genelde.

riva konusunun iç yüzü kaçsene oldu , iş işten geçtikten sonra anlaşılıyor.

ve %100 eminimki yetki kongresindeki yetkie eklenen maddelere karşı çözüm ile meşgul yönetimin çoğunluğu... trasnfer falan bence 3 ya da 4 üncü gündemleri.

florya ile ilgili somut adım atacakları zaman - planlarını kurmuş ve gerçekleştirmeye gidecekleri zaman sportif başarıya önem verecekler - çünkü bu onların kalkanı olacak.

geçen 2 senelik şampiyonluğun kullanıldığı gibi -tek sıkıntıları erden timurdu , egale ettiler.

3üncü şampiyonlukta her istedikleri alkışlarla karşılanacaktır.

bunun sıkıntısıda artık 5 mi 10 mu 3 sene sonra mı olur belli olmaz ama ortaya çıkar.

Barış Alper Yılmaz ile ilgili imzayı attı yeni adresi belli oldu sağlık kontrolünden geçti diye mynet haberi var.
Kesin yeni bir ev almıştır adresi o yüzden değişmiştir,haberi tıklamadım.

okan hocaya transferler sorulsa ve şöyle dese içimin yağları öyle bir erir ki

''valla ben listeyi ve istediğim oyuncuları söyledim, sizin gibi bende bekliyorum ama olmuyor yapılamıyor. Artık bende transferin olmayacağına göre takımı oluşturmaya başladım Taraftarlarımızı anlıyorum ama sadece bana ve takıma güvensinler''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt