Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hızla gidersen mahlasinin başına kalın, profil fotonda asagidaki görsele evrilir enisim

indir (2).webp

Abi her mac iyi oynayan bi takim olamaz kafayi mi yediniz yaw

Real madrid ne kadar iyi top oynuyor mesela cl finalinde bile tokatlandilar oyun olarak, kendimi bildim bileli dogru duzgun top oynamadan sonuc aliyor adamlar.

Takim inisli cikisliydi ozellikle bu yil dogru, transferlerden katki alamamak ana etken ama bana gore ligde bu plandan devam etmek lazim mıymıy topa sahip olma oyunu falan dersek gecmis olsun. Atletik sag bek ve orta sahayla riskleri minimize edicez iste yapabilirlerse.

Avrupa icin diyosaniz ben de ayni fikirdeyim zaten sizle

Bunun için ana plan değişmeli gibi bir görüş yerine daha fazla alternatif oyunumuz da olmalı diyebilirdin.

Bu ülkede oyun anlayışını formasyon üzerinden okumak gibi bir ezber var. Ben sezon boyunca aynı oyunu oynadığımızı düşünmüyorum. Bir sürü farklı oyun modelleriyle maçlara çıkıldı. Oyun kurulumları değişti, yerleşimler değişti vs vs..

Okan Buruk'un takımı kendisinden zayıf takımlara karşı çok adamla hücum edip, ligin en az gol yiyen ve en çok puan toplayan takımı oluyorsa, "en iyi savunma hücumdur" felsefesinin çalışması sebebiyle bunu yapıyor.

Sen ne kadar emniyetli oyun oynarsan rakip de o kadar çok topa sahip olup tehlike yaratma şansı yakalar. Beni de bu görüşe ikna eden Okan Buruk oldu mesela. Hücumda top kayıplarını azalttığımız gün daha da az gol yiyen bir takım olacağız.
Formasyon ve oyun planı farkını bilmeyecek adamın bu forumda işi yok sen merak etme.İlk sezonda farklı planlar uyguladı ama 23/24 için öyle olduğunu düşünmüyorum. 1 senedir hocamız ana planı dışında herhangi bir şeyi yaz kampında bile denemeye tenezzül etmediği için o yönde öneri yapamadık maalesef. Neyse bekleyip göreceğiz bu oyunun gerçekliği ve sürdürülebilirliği ne kadarmış.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu İstanbul'a gelse de kap açıklaması yapılsa da inanmam artık. Resmi imza'yi görmek lazım. Dursun bu kim bilir daha nasıl rezillikler yaşatacak.

Fofana 14 milyon Euro'ya Milan'a gitmiş. Ulan İbram sen nasıl bir kolpaci çıktın yav?

olimpiyat sporcularini ugurlamaga giderken deklare etmis

"yakında açıklama yaparız" kısmını duymadım videoda.

hep zaten bir temalı ortamda bulunarak "bugün konumuz bu değil" diyor. kısaca iyi bir haber yok - olsa ballandıra ballandıra söyler.

topkapı unide konu bu değil
burda konu bu değil

offf eski jenerasyon bir de tam gs düşmanıdır, çok zevk verici bi his olacak senin adına :D
Kişiden kişiye değişiyor ya benim dayım da hasta Beşiktaşlı ama yenildiklerinde en fazla konuşmaz ya da erkenden uyumaya gider. Ama konu futbol olunca hep Beşiktaş derler o var yani.

aşk acısı çeken icardi'nin bedeni günden güne eriyor

Formasyon ve oyun planı farkını bilmeyecek adamın bu forumda işi yok sen merak etme.İlk sezonda farklı planlar uyguladı ama 23/24 için öyle olduğunu düşünmüyorum. 1 senedir hocamız ana planı dışında herhangi bir şeyi yaz kampında bile denemeye tenezzül etmediği için o yönde öneri yapamadık maalesef. Neyse bekleyip göreceğiz bu oyunun gerçekliği ve sürdürülebilirliği ne kadarmış.
Biz bu sene bir çok maça farklı oyun anlayışlarıyla çıktık. Realite bu. Önde baskı, bu takımın bir çok formülünden sadece 1'i.

Orhan Uluca'yı izleyebilirsin o görsel olarak her hafta işliyor planları.

Sistemin defolarını minimum zararla örtmek önemli olan. Oyunun gerçekliği başarıyla ölçülür oyunun amacı bu çünkü. Okan Buruk da kendi oyunuyla başarılıdır. Hatta rekortmendir. Ben de sezon boyu bir çok şeyi eleştirdim, eleştirmeye de devam edeceğim ama yanıldığım ve ikna olduğum mevzular da çok fazla oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt