Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper kupaya 10 gün kalmış yönetim hala uyuyor, o finali kaybedersek kargaların dilinden kurtulamayız

Sağ bek yok orta saha yok ne yapacağız bilmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süper kupaya 10 gün kalmış yönetim hala uyuyor, o finali kaybedersek kargaların dilinden kurtulamayız

Sağ bek yok orta saha yok ne yapacağız bilmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sağ bek ve ortasaha yok diye kargalara kaybediyorsak vay halimize rtaş

Yönetime bakıp ümidim kırılıyor İcardiyi hoplayıp zıplarken görünce tekrar ümitleniyorum. Allah Muhammet aşkına şu takıma 1 sağ bek 1 orta saha alın yav. Atla deve değil 2 tane işe yarar adam alıp kenara çekileceksiniz becerin şu işi lütfen.

12 yabancı

1- Muslera
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Nelsson
5- Köhn
6- Torreira
7- Orta saha
8- Ziyech
9- Mertens
10- Zaha
11- Icardi
12- Batshuayi
-------------------
+2 tribün

13-Yusuf Demir/10 numara
14-Dubois(Buna kesin gözüyle bakıyorum çünkü +2 tribünde oturacak o yüzden joker olarak kalır.)

'Koskoca kulübün 2 senelik başarısı tek bir adama bağlanamaz' diyenler, o adamın gidişiyle ne hale geldiğimizi iyi izlesinler.
Bunu diyenler ya saf ya da gs yi hiç tanımamış. Kurumsallığın olmadığı yerde hep kişiler seni başarıya taşır. Dursunun ne olduğunu biliyorduk zaten sürpriz değil ki erden timur gidince yaşananlar. Dursun bakkal gibi kulüp yönetir, ne nerde belli değil her iş kaos ve el yordamıyla

Prime Icardi mi geliyor gibi gözüküyor kamp dönemi geçiriyor fitliğini koruyor ligin ırzına geçecek.
GTLEXAdXUAATTOR

Alacakları iki adam
Bütçe de var limit de
Gidip de kadayıfları almak için bir mazeretleri yok
Doğru düzgün adam gibi transfer yapsınlar

Erden olsa james i son gün alırdı ziyak kontenjanından

şuan kimleri alırdı bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt