Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun başkanın acilen kampa gidip sandalyeyi çekip piposunu içerken fotoğrafını çekilip başına düşmesi lazım o fotoğraf gelirse transfer gelir

İnşallah Dubua form tutar güçlenir. Yapcak bişi yok eldeki bu. Sergio da biraz hısrlansa tmmdır. Yusuf da var iyi başladı bakalım.

Gerçi bunlara belli olmaz tam form tutar Başağa Dubuayı satabilirler kutlamalarda para bitmiş olabilir.

Bu sessizliğin sonu muhakkak ok can yakacak. Ya Galatasaray yeterli transferi yapamayıp kazan gibi kaynayacak ya da ummuyorum ama inanılmaz 2 transfer yapıp( 2 ve 8 numara) ortalığı kasıp kavuracak.
2.si olucak merak etme sakinliğini koru Okan hoca mutlu bişeyelrden emin olmasa suratı asık olurdu

Bu 2 tane tribünde olayı çok aptalca ya...

Diyelim Yusuf Demir gibi Mertens'le dönüşümlü oynatmak istediğin biri var. Baktın antremanlarda iyi çalışıyor, hadi bu maç ilk 11 başlatayım, işler ters giderse Mertens'i 2. devre alırım diyebilmen için başka yabancıyı kadro dışına atman lazım... Yabancılarda sakatlık-ceza falan olmadıkça adam kadroya giremicek ki... Batshuayi'yi veya hayvan gibi maaş ödediğin Zaha'yı falan çıkarıp Yusuf Demir'i mi alıcan kadroya şans verebilmek için...

Dursun Özbek’in yıllar önce başkanlık hakkında sarf ettiği sözler şaşkınlık yarattı

bizimle tşk geçiyorlar dubua paylaşmışlar bir de maça gidecek gurbo dostlarımız tostosa tezüharatta bulunmalı

Aynen öyle olayo hep görmek istediğimiz şekilde yoruyoruz belkide başından beri Kerem kalacaktı bilerek Oğuz hamlesi atıldı yüksek meblağa fenere soktular doue wendel jelert belki hepsi yalandır başını ve medyayı oyalıyorduk kasti olarak bilmiyoruz o yüzden bekleyip göreceğiz bu sezon en azından başarısız transfer olursa kendileri zaten ligin ilk yarısını göremez yaşayıp göreceğiz ama ben öyle böyle günün sonunda 2-3 kaliteli oyuncu geleceğini düşünüyorum manu bissakkayı 10 milyona verecek haberi çıktı belki ona uğraşıyoruz ibre belkide tekrardan tominay bissakkaya dönmüş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt