Fırat Açılan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2011
- 4.154
- 638
- 1.523
Bunlar 2-8 belki 10 ana karakterleri alıp birde bek yedekleri alacaklar. Tabi kimse gitmezse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendimi bildim bileli Türkiye’de beni en çok şaşırtan transferleri hep Trabzon yaptı. Alabilirler halleri.Ben jk‘den süpheleniyorum febe zor da dzeko nessri aynı anda nasıl olacak o da merak konusu
Ts ye gitmez bence
Ne adamdı yav. Hayatımda hiç bu kadar yaratıcı küfürler eden birisini görmemiştim o herife denk gelene kadar.transfer haberi verirken takipçilerine küfürlü geçirmeler yapan saim altunterim gibi bir nöbet
Jellert bitmiş heralde yoksa böyle konuşması mantıklı değilE hani isim vermiceklerdi, noldu şimdi, olmazsa yine taraftar ve muhabirler mi suçlu olacak
Açıklama doğru olabilir sonuçta Jelert zaten Kopenhag'ın resmi olarak açıkladığı biri olduğundan bilinen bir isim. Ana açıklamanın haber sayfasına tıkladığımda bulunamadı çıkıyor herhalde sitelerinde problem var.Adam gizli tutacağız dedi,yalandır o aciklama
Belli olmaz bunlara inanmam ben. Çok güzel ve rahat yalan konuşma gibi bir kabiliyetleri var.Adam gizli tutacağız dedi,yalandır o aciklama
Yok öyle bi açıklama ayhan Şensoy kaynak.Açıklama doğru olabilir sonuçta Jelert zaten Kopenhag'ın resmi olarak açıkladığı biri olduğundan bilinen bir isim. Ana açıklamanın haber sayfasına tıkladığımda bulunamadı çıkıyor herhalde sitelerinde problem var.
Jelert'in bittiğini sanmıyorum onu zaten bilnen ve Kopenhag'ın resmi açıklaması olduğu için söylemiştir. Diğer iki isim bir ara İtalya basınında 4-5 milyon önerdiğimize dair haberi çıkan Ebosele, Fransa'dan adı Paul Joly, City'den Kabore olabilir bir ihtimal.Jellert bitmiş heralde yoksa böyle konuşması mantıklı değil
Ama doue görüşmeleri sonlandığına göre diğer iki isim kim acaba. Birisi wan Bissaka olsa üçüncü isim Assignon mu oluyor acaba
Belli olmazz güvenmeyin bunlaraaa. Her saçmalığı beklerim bunlardanYalanlara inanmayın,haluklara bilgiyi kesenler 2 satır konuşmaz öyle bjkli yalancı muhabirlere
Ayhan Şensoy mimli muhabir,bütün forum biliyorBelli olmazz güvenmeyin bunlaraaa. Her saçmalığı beklerim bunlardan
İlgilenilen her isim basına düştüğü için Trai Hume isimli oyuncudur muhtemelen.Jellert bitmiş heralde yoksa böyle konuşması mantıklı değil
Ama doue görüşmeleri sonlandığına göre diğer iki isim kim acaba. Birisi wan Bissaka olsa üçüncü isim Assignon mu oluyor acaba
Her maç anasına sövüyorum zaten Fransız kazmasinin ayar oldum dübüreSırf Erden Timur’a laf attığı diye paylaştılar normalde gitmesi gereken adamı. Yerine ama zaten adam alamazlar