Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelerti alacağız herhalde ama bonservisi götümüze girecek gibi

Beyler biz ne yaşıyoruz ya? Valla bu işin sonu hiç iyi değil.

Hangi sezondu bilmiyorum ama yine Dursun'un başkan olduğu bir sezon sadece yurt dışından Tolga Ciğerci'yi alabilmişlerdi. Onu da 2 milyon € maaş verip almışlardı. Geri kalan transferlerin hepsi yurt içinden 4-5'er milyon € dağıtılarak yapılmıştı. Eren Derdiyok, Serdar Aziz cart curt...

Yine öyle bir transfer sezonu yaşıyoruz. Bu işin sonu Bünyamin Balcı gibi duruyor.

Ayhan reisin futbol aklı, yetki verilse bu takımın 4231 önde pres oyunundan derhal vazgeçmesi gerektiğini kabak gibi ortaya koyacaktır ama maalesef pek dinlendiğini düşünmüyorum.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayhan akmanın daha öncede yorumlarına denk geldim..Futbolcudan anladığını ve zeki bir adam olduğunu düşünüyorum..
Ama ne kadar ağırlığı var tartışılır.
İş bilmezler olmazsa olmaz türk futbolunda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayhan reisin futbol aklı, yetki verilse bu takımın 4231 önde pres oyunundan derhal vazgeçmesi gerektiğini kabak gibi ortaya koyacaktır ama maalesef pek dinlendiğini düşünmüyorum.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senede 200 puan toplanan sistemden vazgeçilmesini söyleyecek kadar yanlış düşünmüyordur ayhan reis

12 yabancı

1- Muslera
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Nelsson
5- Köhn
6- Torreira
7- Orta saha
8- Ziyech
9- Mertens
10- Zaha
11- Icardi
12- Batshuayi
-------------------
+2 tribün

13-Yusuf Demir/10 numara
14-Dubois(Buna kesin gözüyle bakıyorum çünkü +2 tribünde oturacak o yüzden joker olarak kalır.)
Gecen sene teneke baglanip gönderilen 2 yabanci oyuncunun birden bu sene 13 ve 14 olacagina ihtimal vermiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt