Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mario-Martens agabeyi back up lamak baabinda fevkaladenin de fevkinde olur

GSYİAD whatsapp grubuna gir

- beyler çok tepki var bana destek olun
- tabii abi
- olur abi çetin de danışman olacak zaten iyice yerleşiyoruz
- ben hemen paylaşım yapayım
- hakan abi seni de mi sportif aş’ye soksak mağazacılıkta yeteri kadar reklam yapamıyorsun

Şu mevzuyla ilgili divanda kimse konuşmazsa cidden yazıklar olsun.

Galatasaray tarihinde var mıdır ya başarısızlığını örtmek için kendi tanıdıklarına böyle destek paylaşımları falan yaptıran başka bir kişi.

Hayırlı olsun. Transfer yapma kararı anca çıkmış

hzihje.webp

Joao Mario gelecegine kimse gelmesin daha iyi.

Orta saha transferi zor oldugu icin oraya anca bu tarz bir transfer yapabilir bizim capsizlar. Joao Mario gibi bitiklere yüklü bir kontrat verecegimize hic transfer yapmayalim daha iyi.

Sag beke ortalama bir adam alsinlar yeter modundayim ama onu da beceremeyecekler reziller.

Joao Mario gelecegine kimse gelmesin daha iyi.

Orta saha transferi zor oldugu icin oraya anca bu tarz bir transfer yapabilir bizim capsizlar. Joao Mario gibi bitiklere yüklü bir kontrat verecegimize hic transfer yapmayalim daha iyi.

Sag beke ortalama bir adam alsinlar yeter modundayim ama onu da beceremeyecekler reziller.
Sergio > Joao Mario

Twitterda millet nerden duyduysa İbo şu adamı gizliden yürütüyor falan demişler çok sanmıyorum ama duyan var mı bir yere haber mi düştü?

Sacma sapan oyuncular gelecekse efe ve eyup’u kullanalim orta saha da belki gelisirler

Yönetim öyle bir duruma geldi ki agustos ayinda sirf transfer yapmis olmak icin yoldan gecen birilerini getirebilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt