- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
thomas musk transferde devreye girmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sene bu yöneyim bu kafayla gidip kazara şampiyon olursa değil yozgat şam’a kadar kutlamaYozgatin mozgatin ucra koylerinde sampiyonluk kutlamalari yapmazlar ins bi o kaldi
Sampiyonluk kupamizi smeye falan kalkarlar allahim esirgesin
Benim en büyük korkum bizim kilit futbolcularımızı satmaları açıkcası. Bunlar 10 milyona İcardiyide satarlar.Sacma sapan oyuncular gelecekse efe ve eyup’u kullanalim orta saha da belki gelisirler
Yönetim öyle bir duruma geldi ki agustos ayinda sirf transfer yapmis olmak icin yoldan gecen birilerini getirebilirler
Muhtemelen bari blas verin dedik alın blas dedilerAynı doue

Cenk ergun 3 liralik topcuya 10 verip yaptigi transferi anlatiyor
Sanki Oral Sever çok düzgün 1 isim yarabandıHayalet ekran taktırdım abi telefona
Artık sağdan soldan görünmüyor bir şey
Metroda penis sever görüyor millet dayanamadım
Ikisi de gözbebeğim ama Samardzici alamayiz o yüzden Wendo@Mehmet Mehmetoglu O'nu da Mehmet'im bilir o takip ediyodu..
Hayırlı olsun. Transfer yapma kararı anca çıkmış
Rodop:”Galatasaray yönetimi Okan Hocayı dinledi. Okan Hoca Barış ve Davinson’un yerini içimizden çözebileceğimizi söyledi. Kadir neydi o çocuk, Emin Bayram mı, he o çocuk Davinson’dan daha yetenekli arkadaşlar. Emin’e Okan Hoca süre vermek istiyormuş. Barış’ın yerine de Yunus var zaten. Geçen sene Barış Yunus’un gerisindeydi, bu sene transfer yaptı. Yunus Barış’tan çok daha yetenekli arkadaşlar, bu dediğimi sakın unutmayın. Öyle değil mi Kadir”Barışla Davinson gittiğinde adam alacak mıyız acaba yerlerine
Oğuz kazık abi 14 yabancı oldu abi ehe ehe 6 milyona zibille yabancı kanat var zaten onlardan birini alır muhteşem yönetimimizBarışla Davinson gittiğinde adam alacak mıyız acaba yerlerine