Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi önceki sezon
Resim
22 23 de boeymiş resmen

Geçen yıl bir tane Benfica maçı izlemedim. Bah denilen elemanı bilmiyorum ama Avrupa Şampiyonasında Bi numarası yoktu, kötüydü yani. Tabi kıstas olmaz belki iyi oyuncudur hiç bilmiyorum.

Bah’i gecin

“Galatasaray have offered 12 million euros for Alexander Bah. It was before the EC. Although the Turks are now going after the likes of Elias Jelert, the Benfica star is still highly sought after by the Turkish giants, who will give Bah a Mauro Icardi salary.”

galahaber adlı hesabı paylaşmayın. dolandırıcı iddiaları yanında fenerli bir hesap olduğuda söyleniyor.

Sayfalara yetişemiyorum biraz yavaş şey edin!

Bah’i gecin

“Galatasaray have offered 12 million euros for Alexander Bah. It was before the EC. Although the Turks are now going after the likes of Elias Jelert, the Benfica star is still highly sought after by the Turkish giants, who will give Bah a Mauro Icardi salary.”

tercümeli paylaşım

10/10 puan

Tete kiralık olamsı sıkıntı değil

senelik maliyetnden kurtulalım yeter - kuş taşa çarparda performans falan sergiler belki.

he birde şu ceza olayını unutturmadan çözsünlerde sonra başımız ağrımasın. Kiralık aldığımız bedel borca falan gitmesin saçmasapan şeyler okumayalım.
İmza parasından kessinler

Geçen yıl bir tane Benfica maçı izlemedim. Bah denilen elemanı bilmiyorum ama Avrupa Şampiyonasında Bi numarası yoktu, kötüydü yani. Tabi kıstas olmaz belki iyi oyuncudur hiç bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt