Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.189
- 12.947
- 2.658
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis önemsiz, aşırı tempolu olduğu için hep darbeye bağlı
Genis listede olan oyunculardan biribirazdan haluklarin yayini var
kolpalar ardi ardina siralanir
Normalde futbolcumuza hakaret yasak ama tete futbolcu bile değil.Tete Atletico yu Madrid sanıyor olabilir beklemekte fayda var
Jelert’in adi ciktiktan sonra City ve ManUtd maclarini izieyen oldu mu? Bana ayni Nelsson gibi caliskan ama yuksek potansiyeli olmayan bir oyuncu izlenimi veriyor.
Nooooooocam adam yani
Oyleyse gelsin 10 sene dursunJelert’in adi ciktiktan sonra City ve ManUtd maclarini izieyen oldu mu? Bana ayni Nelsson gibi caliskan ama yuksek potansiyeli olmayan bir oyuncu izlenimi veriyor.
Adı çıktığından beridir en çok istediğim adam.Yorulmak bilmiyor.Kopenhag gruplar da en çok koşan takımdı açıkçası bizimde en büyük eksiğimiz bu.Defansif yönü çok kuvvetli hücum anlamında orta şeker.Jelert’in adi ciktiktan sonra City ve ManUtd maclarini izieyen oldu mu? Bana ayni Nelsson gibi caliskan ama yuksek potansiyeli olmayan bir oyuncu izlenimi veriyor.
1 saat fb konuşur 5dk transfer hakkında bir şeyler geveleyip bitirirlerbirazdan haluklarin yayini var
kolpalar ardi ardina siralanir
1 saat fb konuşur 5dk transfer hakkında bir şeyler geveleyip bitirirler
Fiyatlar firladi, transfer iptaltransfer duyulduguna göre iş patlar
hatipoglu masadan kalkmıstır şimdi
Kaynak nasıl acaba?