Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.700
- 48.111
- 4.933
O bölgede çöp bile yok daha geçen sene ağzımızın suyu akmıyor muydu bu herife yav.Benfica çöplerini bize çakmak istiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O bölgede çöp bile yok daha geçen sene ağzımızın suyu akmıyor muydu bu herife yav.Benfica çöplerini bize çakmak istiyor
Benim şartım ne olmSenin şartlarında rabiota hayır derim de get ölümcül yav
Gizli isim Emerson Royal
Joao mario 52 maç oynamış 45i 11, nasıl çöp oluyor anlayamıyorum algılayamıyorum artıkO bölgede çöp bile yok daha geçen sene ağzımızın suyu akmıyor muydu bu herife yav.
Ya bu mal muhabirlerin futbol yorumlamaya calismasi cok komik kaciyor
Kardesim ver haberini varsa uza ya siz modern donemin haberlesme guvercinisiniz
Fikir beyan etmeyin
Rabiot gelecekse tek gelmeli yanında baha ve marioya gerek yokBenim şartım ne olm

Tff ile ilgilidir bu gün yeni Tff'den güçlü isimlerden biri istifa etmiş sanırım.Her an her şey olabilir nedir ya sjjsjss
Bahı izledin mi hiç ben aşığım herifeRabiot gelecekse tek gelmeli yanında baha ve marioya gerek yok![]()
bide şimdi copy paste yapıyorlar yabancı basın haberinden.Haber de veremiyorlar ki
Dış basında Bah haberi görünce ;
"Bah da listede, evet." yazıp yanına tik emojisi koymuş adam
Güler misin ağlar mısın..
Anlat hocam biraz Bah'ıBahı izledin mi hiç ben aşığım herife
J. Mario denen herif için Benfica taraftarlarının yorumlarına bir bakın ne çöp ne değil anlarsınızO bölgede çöp bile yok daha geçen sene ağzımızın suyu akmıyor muydu bu herife yav.
1100 küsür ziyaretçi hemen yerini almış,
ne var olum koyayım fbye
Görende Barçayı yendiniz sanacak
Makat bitleri sizi