- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.166
- 5.998
imkansiz oyuncularin pesinde kosmalari
bagirtiyor hahaha
Ben zaten zorlanmalarini bekliyordum ama lugano bu kadar bireysel hata yapmaz sanıyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imkansiz oyuncularin pesinde kosmalari
bagirtiyor hahaha
Ben zaten zorlanmalarini bekliyordum ama lugano bu kadar bireysel hata yapmaz sanıyordum
Kabul edilse,oyuncu vazgeçsin diye uğraşirlar:d12 teklif verdiğimiz doğruysa ya kabul edilirse diye korkmuştur bizimkiler
Olum normalde 5 milyonluk herif ibo ile cenker ile gorusunce 15 olur normal sence nedenEnflasyon piyasayı napmış lan, bir de türkiyede çok yüksek derler. Dünyada da 1 senede %50 enflasyon yemiş topçular

Olm çok artmış ya bu ne böyle kimi sorsan 15Olum normalde 5 milyonluk herif ibo ile cenker ile gorusunce 15 olur normal sence neden![]()
Kırmızı deri yelek giysinHaluk: 'Gökhan sen kırmızı ceket giyer miydin?'
Ibo:benfica siz kaç istiyorsunuz.Olum normalde 5 milyonluk herif ibo ile cenker ile gorusunce 15 olur normal sence neden![]()
Onu da almayıp içimizden hallederiz diyeceklerEn sonunda sıradan iki topçuya ederlerinin 2-3 katı para verip almak zorunda kalacaklar.