Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
analiz ul chatgpt

1721807234006.webp

Bu yönetimin doğru düzgün bir transfer yapabileceğine inanmıyorum. Boşa para harcamasınlar bari yazık günah. Bu adamlardan gelecek hayır gelmez olsun.

Bu sezon da düzenli oynamış zaten skor katkısı da iyi ama çapraz koparmak sıkıntı iş sağlık ekibinin iyi analiz etmesi lazım
Çapraz bağ dönüşü sıkıntı yaşar futbolcular genelde bu adam dönmüş 1 sezon oynamış katkı da vermiş demek istediğim bu. İyi kötü demiyorum tanımıyorum zaten çok. Euro 2024 de çok gözüme battığı söylenemez açıkcası.

Günaydın hayırlı nöbetler
Her sabah sinirli uyanıyoruz diye İstanbul'dan kaçtık, yönetim sağolsun temmuz bitti pişkinliğe devam

Fiziksek olarak katkı sunma şansı yok Ukraynalı futbolcunun.

Gidip alırlar kesin bunu dedik beğenmedik diye.

Mactan sonra okan hocam: baskanimiz bize acik cek verdi, istediginizi alin dedi. Cenk bey ve hatip bey gece gunduz calisiyorlar, en iyisini almak icin ugrasiyoruz. Taraftarimiz sabirli olsunlar

Transfer dinamik surec bugun oldu dedigimiz yarin olmuyor. Zaten takimimiz son 2 senenin sampiyon takimi. Taraftardan ricam bize ve yönetimimize guvensinler

Olm şaka maka aramızdan bi komite kursak 2 ayda bir sağ bek alırdık ya bu nasıl bir beceriksizlik böyle :asd: Peşinden koştuğumuz adamlar da Doue Assignon falan çok garip bir olay Adnan Polat dönemi gözümün önüne geliyor o zaman da Emana Julio Baptista falan konuşulur dururdu sonra Clioyu Pintoyu alıp gelirlerdi gene aynısı olacak :asd:

Ali turap için bazı yabancı yorumları okudum genel olarak turnuvada epey beğenilmiş fakat kondisyonunun 60 dklik olduğunu belirtmisler.. Bu da bir yerde bizim hatamız sen yeni carvajal olsan oynamayip maç ritmi kazanmadigin sürece bir hiçsin maalesef..Bu sezon sans verilmeyecekse iyi kötü oynayacagi bir yere kiralansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt