Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaslar detayli analizlerden sonra aradigimiz profilde ucuz yollu 3 topcu buldum.

Ozellikle box to box , hem defansif hem ofansif katki verdigini gosteren parametlere sahip olan topculardan sectim.

Orneklem olarak , defansif ozellikleri torreira , 8 no ozellikleri wendel , 10 ozellikleri mertens ten aldim.

Topculari Taniyan eden varsa yorum yapsin.

1. Kristijan Belic

Screenshot_20240724-120213~2.webp

Alkmaar devre arasinda 4m a almis. Kaca birakir muamma.

Belic vs wendell

Screenshot_20240724-115720~2.webp

Belic vs hojberg

Screenshot_20240724-115824~2.webp

Belic vs torreira
Screenshot_20240724-115629~2.webp

Son düzenleme:
Şantiye şefi ile bireysel konularda anlaşıldı.
Çalıştığı firma ile görüşmeler devam ediyor. Galatasaray'ın görüştüğü 2 şantiye şefi daha var
%95 ihtimalle bu şantiye şefi ile anlaşılır, olmazsa yola diğerleri ile devam edilir
Büyük gün pazar günü
4-5 gün oyalanın

Scoutından, spotif direktörüne, yöneticinden başkanına, tam 2 yıldır Torerria'nın yanına 8 numara, 7 aydan beridir de Boey yerine bir sağbek bulup şu takıma kazandırmayan tüm yetkililere sesleniyorum, acizin önde gidenlerisiniz. Sizler o koltuklara ve unvanlara layık adamlar değilsiniz, biran önce defolup gidin bu takımın başından.

Şantiye şefine ihtiyaç duyulan bir yere milyonluk topçuları sokup antreman yaptırdı dursun özbek denen şahıs :asd: Troll mü değil mi bilmiyorum tuvaletler kullanılabilir durumda olmadığı için ormana tuvalet yapmış adamlar vallahi bu adam Galatasaray başkanlığına hiç yakışmıyor isterse 10 tane şampiyonluk kazansın

Bu transfer işi bi bize kolay değil sanırım. Millet 2 günde bitiriyor

Evet arkadaslar detayli analizlerden sonra aradigimiz profilde ucuz yollu 3 topcu buldum.

Ozellikle box to box , hem defansif hem ofansif katki verdigini gosteren parametlere sahip olan topculardan sectim.

Orneklem olarak , defansif ozellikleri torreira , 8 no ozellikleri wendel , 10 ozellikleri mertens ten aldim.

Topculari Taniyan eden varsa yorum yapsin.

1. Kristijan Belic

Ekli dosyayı görüntüle 253962

Alkmaar devre arasinda 4m a almis. Kaca birakir muamma.

Belic vs wendell

Ekli dosyayı görüntüle 253963

Belic vs hojberg

Ekli dosyayı görüntüle 253964
Belic vs torreira
Ekli dosyayı görüntüle 253965
Gidin su herifi alin be kardesim ??!!!

Mevcut hükümette Galatasaray yönetimi de bizimle alay etmekten büyük keyif alıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt