Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada %20 ile %12 tabii ki çok fark ediyor bu bence dalga geçilecek bir şey değil.

%12 tam olarak küsüratlı sallayalım da teklif yapmadığımız belli olmasın oranı bu arada.

Neye göre belirlediniz. TEFE + TÜFE ve Euro kuru'nun geometrik ortalaması mı?

Acil olarak her gün aralıksız açılması gereken taglar bizim acil olarak tekrardan Erden Timur'a kavuşmamız lazım.

#DursunÖzbekİstifa
#DursunİstifaErdenBaşkan
#DursunÖzbekParalarNerde

Biz teklif yapınca oyuncuların başka kulüplere transfer olduğu, ya da takımının sosyal medya kapak sayfası olduğu dönemdir.

Nasıl teklif yapıyorsak ya oyuncunun aidiyeti yükseliyor ya da başka kulübe koşarak gidiyor.

Ya da teklif yapmıyoruz.

Bence Okan Buruk'u delirtmeye yönelik karmaşık bir planı izliyoruz. Okan Hoca tam heyecanlanıyor adam gelecek diye, hop bütün görüşmeleri sonlandırıyoruz. Sonra yeni liste yapılıyor yeni oyuncular belirleniyor, hop onlarla da görüşme sonlanıyor.

Icardi zaha mertens gibi adamlari ormana şiçirttilar daha ne yaşanmasi lazim bunlarin ibra edilmemesi için.
Başkanım tuvaletin de en güzelini yaptırır.
IMG_6686.webp

Kabore'ye o kadar paraya çıktığımıza inanan varsa satılık köprü var.

Liste başı Bissaka'ya çift hanelere bile çıkamazken aynı zamanda hocanın çok istediği Doue'yi 1 m euro fazla verip vaktinde alamayan adamlar varken o paralara çıkmamız mümkün dahi değil.

Alacağımız adam %100 menajer önerisi olacak öyle scout ya da hoca istiyor diye değil.

Beni yanlış anlamayın ama Galatasaray'ın bu şekilde yönetilmesi kanıma dokunuyor. İletişimden uzak (Mustafa Cengiz dönemi de böyleydi başarı varsa çıkıp konuşurlardı ) Metin Öztürk'ün kardeşinin danışman olarak atanması bir futbol aklının olmaması, şöyle para kazandık böyle para kazandık derken bir anda UEFA tepemizde diyerek genel kuruldan onay alma çabası gib vs. Ben bu yönetimin başarısız olmasını ister noktaya geldim artık. Tek inancım kaldı Galatasaray buna bir reaksiyon verir ve erken seçime gideriz ümidi var içimde. Çok erken bekleyip görelim diyeceksiniz ama ben şuandaki akıl ile sportif ve mali başarı beklemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt