Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Refika'nın mutfağı gibi nöbet. Maşallah her çeşit sağ bek var..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ya musalla ya mapus. Yeni yangın başlamış..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Jelert'i kabul etmeyecek bir pozisyonda değiliz ama o paraları dümdüz bir adama yada şöyle diyelim potansiyeline ulaşmış bir adama yatırmak bana hiç mantıklı gelmiyor.

Belki de Galatasaray tarihinin en iyi gelirlerinin sağlandığı bir sezondan sonra bu durumlara düşmemize kim sebep olduysa iki yakası bir araya gelmesin.
Bence para falan yok. Sonucta maas yukumuz cok fazla. Kulubun borc odemelerini, giderlerini falan bilmiyoruz. Kasanin bombos olma ihtimali cok yuksek.

gelen yok
gitmesi gerekenlerden giden de yok

Jelerti beğeniyorum Bisakka gibi takımın ihtiyaçlarını %100 karşılamaz ama uzun vaadede sağ bekte sol bekte heryerde kullanırız. Nelsonun memleketten istikrarlı ve karakter olarak sıkıntısız bir çocuk. Fizik olarak 1-2 kademe atlarsa elit bek olma ihtimali var.

tanrım beni baştan yarat
bu ıstırabı azalt

Fatih hocam aklima geldi

A Milli Takım’dan dönen oyuncularımız, laktat testinin ardından ayak tenisi çalışmasıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. 💪

Menajerlerin oyuncağı olacaz sanırım. 1 günde 10 bek ismi cikti, kaos ortamı var belli ki. Jelert alinir umarim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence para falan yok. Sonucta maas yukumuz cok fazla. Kulubun borc odemelerini, giderlerini falan bilmiyoruz. Kasanin bombos olma ihtimali cok yuksek.
Fb de bizim kadar maaş ödüyor ama 50 milyon Euro harcıyor şampiyonlar ligi de yok geliride yok şampiyon olan da biziz en fazla şampiyon olan takım daha fazla para kazanıyor forma satisi da daha fazla para yok lafını bu taraftar kabul etmez kendi ağızlarıyla da transfere buyuk bütçe ayırdıklarını söylediler çıkıp bizim butcemiz kisitli diyemezler bu yüzden.

Nelsson’un 22 yaşında Kophenag’dan gelip ne kadar çabuk adapte olup, 3 senedir ne kadar faydalı olduğunu ve kendini geliştiren bir profesyonel olduğunu gördük.
Bütün bunlar Jelert için de bir referanstır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt