Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelertin aradığımız adam olmadığını düşünüyorum.

Dubois hatta kaan oynasın çok bişey farketmez.

Hele de konuşulan paralara gelecekse hiç gelmesin.
Bende istediğimiz tarz adam olduğunu düşünüyorum ciğersiz herifleri biz severiz ülke olarak.

Jelertin tek eksiği fiziksel gücü onun haricinde bariz bir eksiği yok çocuğun. Hızlı, çabuk, agresif, driblingi var, solda oynayabiliyor, çalışkan ve gelişime açık. Bir Boey gibi rakibe fiziği vurup top alamaz tabii fiziksel olarak o seviyede olmadığı için ama fiziksel güç belki de gelişimi en kolay özellik ağır sakatlık vs yaşamazsa olur bu çocuktan

Şantiye şefine ihtiyaç duyulan bir yere milyonluk topçuları sokup antreman yaptırdı dursun özbek denen şahıs :asd: Troll mü değil mi bilmiyorum tuvaletler kullanılabilir durumda olmadığı için ormana tuvalet yapmış adamlar vallahi bu adam Galatasaray başkanlığına hiç yakışmıyor isterse 10 tane şampiyonluk kazansın
2 oyuncu alsın yaptığı rezillikleri unutacak çok insan var.

Jelert'in fiziği kötü derken herkes cüssesine göre mi yorum yapıyor, yoksa gerçekten adam akıllı izlediniz mi dikkat ederek?

İyi savunmacı olması için illa hayvan gibi fiziğe gerek yok çünkü, oyuncuya kene gibi yapışarak alan vermemesi de defans oluyor çünkü.

Jelert'in fiziği kötü derken herkes cüssesine göre mi yorum yapıyor, yoksa gerçekten adam akıllı izlediniz mi dikkat ederek?

İyi savunmacı olması için illa hayvan gibi fiziğe gerek yok çünkü, oyuncuya kene gibi yapışarak alan vermemesi de defans oluyor çünkü.
bunlar alısmıs rakibi uzaktan izleyen angelino köhnlere kaanlara!!!

Karısından boşanmasın da,biraz şüphelerim var

Jelertin tek eksiği fiziksel gücü onun haricinde bariz bir eksiği yok çocuğun. Hızlı, çabuk, agresif, driblingi var, solda oynayabiliyor, çalışkan ve gelişime açık. Bir Boey gibi rakibe fiziği vurup top alamaz tabii fiziksel olarak o seviyede olmadığı için ama fiziksel güç belki de gelişimi en kolay özellik ağır sakatlık vs yaşamazsa olur bu çocuktan

eğer bir topçunun tekniği zayıfsa ki danimarkalılarda genel olarak bir sorun
fizik gücü ve zeka olması lazım

yani başdan aşağı bir linnesden bahsediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt