Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ Yine başlamış dev aynasından konuşmalar.

Kopenhag'în sağ beki, genç yaşta ve böyle cevval bir çocuk. Kopenhag kim mi? Geçen sene bizi eleyip ŞL'de üst tura çıkan takım.
Katılıyorum ama Ross da oynadı eleme maçında, bizi eleyen takımın stoperinde eleme maçına çıktı, bakalım devamı gelecek mi

Jelert olayı ne kadar doğru bunuda bilmiyoruz bu arada. Bu haberi ortaya atan kim? Güvenilir mi?

nelsonun zeka ve fizik gücü olmasa topçu değil onuda şu son iki senedir geliştirdi
ilk geldiğinde o da yoktu

ne yazık ki rakip hocalar nelsona bilerek topu bırakır oyunu o kursun diye

istediğiniz kadar sevin beğenin gerçekler acıdır!

nelson ASLA bir A klasmanında bir topçu olmayacak

Galatasarayımızı büyük yapanlar:
Ali Sami YEN
Metin OKTAY
Fatih TERİM

Bunları çıkar Çaykur rize oluruz siirt jetpa oluruz tümosan konya oluruz
Bu isimlere baskan olarak Selahattin Beyazit'i, teknik direktor olarak Derwall'i ve Feldkamp'i, oyuncu olarak ta Hagi'yi ekleri. Simdi de Icardi zamaninda Metin Oktay'in yaptigi etkinin benzerini yapiyor. Hikaye nasil biter bilinmez ama onu da bu listeye ekleyebiliriz yakinda.

eğer bir topçunun tekniği zayıfsa ki danimarkalılarda genel olarak bir sorun
fizik gücü ve zeka olması lazım

yani başdan aşağı bir linnesden bahsediyoruz

Linnesde agresiflik yoktu bu çocuk pitbull gibi yapışıyo rakiplere. Güçlü olmadığı için yıldıramıyor tabii Boey gibi. City maçlarını izlersen ne dediğimi anlarsın Nagatomoya baya benziyor oyun stili

Ulan 1 ay önce forma acaba yeni bir haber var mı diye kontrol etmeye girerdim, şimdi inşallah yeni bir rezillik yoktur diye giriyorum çok şükür yönetim her güne yeni bir rezillik sığdırmayı başarıyor

Şantiye şefi bile bulamadıkları tesislerimiz henüz inşaat halindeyken futbolcularımızı götürüp sezonu orda açtırdılar ya ne diyim. Bu günün rezilliği de bu oldu sanırım akşaam saatine kadar daha büyük bir rezillik gelmezse

Darısı yarına bakalım...

Adam mancester city e karşı show yaptı

İtiraf edeyim

jelert keremi hanımı eylemıs gecen seneki macta izledigim kadarıyla

malesef

bu sezon eski üyelerin 100 200'lü mesajların
foruma akın etmesinin altındaki sebepleri araştırıyorum

gizli gündemler olduğunu düşünüyorum

Linnesde agresiflik yoktu bu çocuk pitbull gibi yapışıyo rakiplere. Güçlü olmadığı için yıldıramıyor tabii Boey gibi. City maçlarını izlersen ne dediğimi anlarsın Nagatomoya baya benziyor oyun stili

vallah hiç alıcı gözle izlemedim

ilk maçda Allahdan bu mal kırmızı gördüde rahatladık dediğimi hatırlıyorum tek bu çocuk hakkında
ikinci maçı hatırlamıyorum bile öyle silmişim hafızamdan

fizik gücü zayıf demişsin

eğer fizik gücü zayıfsa dediğin gibi
yeni bir linnes vakası

Bu videoda city ve unitedlilarla dalga geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt