Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İroni yapıyor adam, limit bahanesini yönetim muhabirlere kendini aklamak için veriyor çünkü.

Tarihin en yüksek harcama limiti, tarihin en yüksek bilançosu var bu sene.

Kimse finansal üzerinden hikaye anlatmasın, haziran ayında hocaya büyük bütçemiz var diyen ben değildim, yönetimdi.

Limit yok 20+ milyon euroluk adam peşinden koşuyoruz aynen.

cl'deki golü sonrası neler hayal ettiğimiz tete'nin 102 puan toplayan takımda golsüz sezonu bitirmesi

hayat sürprizlerle dolu gerçekten

Tete için Pana 1,5 milyon euro bile karşılasa bizim için ciddi kar sayılır. Koca sezonda 1 gol atamayan kanat forvet mi olur yahu? İcardi, Mertens arkasında Boey ile oynadı üstelik.

Biz kimi takip ediyoruz ve Fener kimi takip ediyor bizden önce düşecek takımla oynamiyorlardir inş

Kesin bedava kiralik göndermisinizdir, baska ulkemi kalmadi dandik yunan ligine gönderiyorsunuz? Kim izliyecek onu ordada baska bir takimin ilgisini cekip satilacak? Hani brezilya takimlari istiyorud bu arkadasi?

Ukrayna ve Fransa liginde leblebi gibi gol atan adam Tr liginde atamıyorsa sorun ya mental ya da çalışmayı bırakmış
Özgüven, bir kaç maç özellikle Agücü maçında veremediği pastan sonra çöktü adam, Lyon’da fark yaratan topçu bu kadar kötü olamaz zira.

Özgüvenini geri kazandığı an yine fark yaratır ama biraz mal bir herif yani bu da bir gerçek. Bakışındaki IQ seviyesi 87 bandında.

Yalancılar. Besbelli para harcamak istemiyorlar.
Niyetleri olsa 23 milyona anlaşılan Ilic için hamle yaparlar. Rus ligini kabul eden buraya da gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt