- 16 Haziran 2010
- 202.845
- 154.577
- 6.838
Gelecegi parlak orta saha, gidip Wendel icin 20+ rakamlara ugras verecegimize bu cocugu 14-18 arasi alirsin zaten seneye sozlesmesi bitiyor.Iyi mi bu admirim hic izlemedim, kaca birakirlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecegi parlak orta saha, gidip Wendel icin 20+ rakamlara ugras verecegimize bu cocugu 14-18 arasi alirsin zaten seneye sozlesmesi bitiyor.Iyi mi bu admirim hic izlemedim, kaca birakirlar
Soyle birsey gordum umarim ruyamdaki gibi olur
Köfn iyiJelert gelirse sol beke gelir köhn ile olmaz bu iş
Hala sağ bek ve orta saha eksiğimiz var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okan hoca oynayan formda olan oyuncuyu kesmeyen bir hoca . O tabiki kinayeydi ama ziyech ve zaha da böyle devam ederse zor forma verir. Zaha uzayabiliyor geçen seneye göre çok diri ziyech de istekli olması yetiyor zaten oğuz aydın alsak harbiden nasıl oynayacaktı daha kerem ve yunus varBarış nasıl girecek derken zaten yeri garanti kendisinin.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad barış sağda zaha solda oynar mertens le Ziyeş ortada değişirler bence. Ya da solda barış sağda Ziyeş zaha kenardan girer. Barış ı kesmez Okan hoca.Okan hoca oynayan formda olan oyuncuyu kesmeyen bir hoca . O tabiki kinayeydi ama ziyech ve zaha da böyle devam ederse zor forma verir. Zaha uzayabiliyor geçen seneye göre çok diri ziyech de istekli olması yetiyor zaten oğuz aydın alsak harbiden nasıl oynayacaktı daha kerem ve yunus var
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soyle birsey gordum umarim ruyamdaki gibi olur
futbol cahilleri olabilirSusic’e sözlükte baya gömmüşler
reis maaş düşük olunca bons çok önemli değil yaw.
muht taksit işi de vardır.
danish topçu iyidir yaw bir de nelsson da kaldı demek oluyor bence bu hamle ile.
Fazla sey istiyorsun sendeJelert, Sucic , Rios alalım yabancı transferi kapatalım
Eylüle kadar da yerli hamleleri yaparız
Ama bu yönetim ile çok çok zor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sosyal medyada bazı taraftarların dursun nefretinden gelen oyuncuya bile kinlendiğini görüyorum.
yönetime biz de saydırıyoruz da bu kadarı fazla yav