- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Levent mercan kiralık gidiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 ay sağ bek bekledik 1.5 sene oldu 8 bekliyoruz burdan yola çıkarak sol beki almamız minumum 1 sene sürerYüksek müsaadenizle köhn'ün kiralanip sol bek alınması gerektiğini düşünüyorum.
Ne dersiniz?
Samardzic+Guido'ya okeyim
Kendine iyi bakarsa ileride ismini daha cok duyacagiz.nasıl bir oyuncu bu kral
rodrigo de paul?Bence orta saha için net tartışmasız bir adam alınmalı wendelmis susicmis böyle adamlarla vakit kaybetmeye hiç gerek yok..
Aradığımız adamın en önemli özelliği agresiflik mücadele top kapma olmalı..Bize net olarak böyle bir adam lazım.. Hocanın ne oynattığı ortada zaten hem prese ayak uyduracak hem de ilerdeki baskı gecilince rakiple korakor mücadele edebilecek yanından rahat yürüyüp gidemeyecek kimse..
Aynı fikirdeyim bu çocuğun üzerinde kesinlikle durulması lazımYusuf Demir net olarak rotasyonda kalır
amrabat mı yani ?Jalert ve köhn gibi bekleriniz varsa gelecek 8 numara ciğersiz bir adam olmalı.
rodrigo de paul?
adam oyun kurucu gibiBen susicin epey videosunu izledim yani bu adamın bize uyacagina neye göre karar verdiniz anlamış değilim.. Maçta farklı şeyler yapıyor heralde
Takimda cok klas adam var zatenSanki Doue potansayal yetenek transferi, Jelert ise "görev adamdı" transferi gibi gözüküyor. Doue daha seksi seçim olurdu. Ama Jelert en azından bize kuşkusu dinamizm ve askerlik görevi verecektir. İnşallah tekniği yeterlidir.
Tam tersi Wendel tarzı ister.Jelert'ten sonra hocanın istediği orta saha profili de değişebilir. Wendel tarzı oyuncu isteyeceğini sanmıyorum artık
Amrabat'ın pili otuz dakikada biter.amrabat mı yani ?
sol beki de yedekler güzel tercihİmkansızlari yazacaksak ben Camawinga isterim
baumgartner'a benziyoradam oyun kurucu gibi