Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.748
- 13.734
- 1.498
Aynını diyorum manu oyuncu alıyor oraya mecbur 15-20 ye bırakacaklar bizde alıcaziçimden bir ses mc tominay olacak diyor enteresan bir şekilde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynını diyorum manu oyuncu alıyor oraya mecbur 15-20 ye bırakacaklar bizde alıcaziçimden bir ses mc tominay olacak diyor enteresan bir şekilde
O işi geçBu gece uyumak yok
Sonra CL de seni elek ederler.Tam tersi Wendel tarzı ister.
ne imkansızıİmkansızlari yazacaksak ben Camawinga isterim
Hiç alakası yok yavDubois’in genc hali diyebilir miyiz Jelert’e?
o zaman 100 milyon yüroluk defans yapmayı bilemeyen bek çöpdi kaldı herhalde :dddLevent mercan kiralık gidiyormuş
muthiş tespit 1 e 1 .zaten onun yerine oynuyor redbuldabaumgartner'a benziyor
Demirbay yerli sayılıyor hala ahbabımDemirbay ve Yusuf Demir nasıl değerlendirilecek yabancı kuralında
ne kadar kolay yalan söylüyorsunuzDoueye 1 ay harcadık jelert geldi
Hatip beke 8-9 üstü vermiyicez dedi 11 verdik
Hatip ilgilendiğimiz oyuncular euro 2024de oynuyo şampiyonanın bitmesini bekliyoruz dedi jelert danimarka kadrosunda yoktu
Jelerte ilk başta 8 isteyen kopenhag doue rezaletinden sonra fiyatı 11e çıkardı
Adamın her hamlesi hatalı
sanmıyorumAmrabat'ın pili otuz dakikada biter.
Jelerte ne zaman 8 istediler 12-13 milyon konuşuluyordu ayrıca 9 a bitmiş adamDoueye 1 ay harcadık jelert geldi
Hatip beke 8-9 üstü vermiyicez dedi 11 verdik
Hatip ilgilendiğimiz oyuncular euro 2024de oynuyo şampiyonanın bitmesini bekliyoruz dedi jelert danimarka kadrosunda yoktu
Jelerte ilk başta 8 isteyen kopenhag doue rezaletinden sonra fiyatı 11e çıkardı
Adamın her hamlesi hatalı
Ostorvalde kalir ferdi gider heleki 15 ağustostan sonra.mert yedekler solbekio zaman 100 milyon yüroluk defans yapmayı bilemeyen bek çöpdi kaldı herhalde :ddd