Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gladbach Kone'yi satarsa bu herifi almayi istiyordu ve almanlar kolpalamadiysa Montepelliernin beklentisi 7,5 milyon euroymus. Hic izlemedim ama daha 23 yasina girmeden +150 lig maci var oyuncunun.

Ali Naci Küçük: "Wendel, Zenit'ten ayrılmak istiyor. Galatasaray'ın son teklifi 13 milyon euro'ydu. Zenit ise 20 milyon euro'da çok inatçı. Galatasaray'ın 20M€ vereceğini sanmıyorum. Biraz beklemek lazım."
Wendel ile falan süre kaybetmeyin gidin sözleşmesinin son senesine gelmiş Sucic'e verin 12-13+3 milyonu oyuncuya da 1 milyon civarı maaşa bitirirsin. Maaş yükünü geçen seneye göre düşürmüş olursun ve 2 tane genç, dinamik, tempolu adam katmış olursun ki geçen sene bizde eksik olan şeydi bu tempolu, dinamik oyuncumuz azdı.

Hocanın listesi dışında bir oyuncu alındığını mı düşünüyorsun? Şu konuda haklısın öncelik duoe idi. Naz kapris vs derken alınamadı ya da alınmadı. Sonraki tercih de buydu. 14-15 istiyormuş haberlere göre kophenag. 11 e bitti diyorlar şimdi de... Hocanın süzgecinden geçmeyen oyuncuyu hoca aldırmaz takıma. Yönetim alsa bile hoca oynatmaz.
Öncelikli yoktur dedim zaten reis, vardır illaki listesinde. Ha Doue olmazsa Jelert olsun demiş midir, ondan emin değilim.

jelert geldiğine göre bi dünya turu atar artık yapışık ikizler

jelert doye vs vs vs aşağı yukarı çok farkı yok - terkar pazarlanacak adamlardı 1 ini aldık.

8 için ama yani çok fazla ihtimal değil spesifik meziyetlerde adam arıyordur hoca... CUK un CUK u gibi bir isim gelmesi lazım.

sağ bek bu kadar delirttiyse 8 sürecini düşünemiyorum şimdi.

Zaten A plani Doue olunca 1.5 ay onunla bosuna gitti, alamadilar hatta transferin icine ettiler desek dogru olur.
aynı kanaatteyim ben takımın daha sayzlı olması taraftarıydım 6+2 gela due + tominay veya muadili sahada alan kapama açısından elimizi rahatlatırdı. olmadı..

Erden Timur 10 m euroya İcardiyi aldı bunlar 11 m euroya danimarkadan sağ bek alıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt