Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyec sadece ilkyarida 3 gollük pas nasıl çıkarabiliyor yav?zaha kilit pasları ve aradan pasları da iyi bırakıyor ilk maçtan beri

Sucic topla iyi, topsuzda bakmak lazım. Bence her türlü kovalamak lazımda ikili pivota imkansız uyması.

Mis gibi teknik, çalımcı, pasör ofansif orta saha olurdu işte.

İkili pivot oynamak herkesin harcı değil yaw..Aklıma hep Mckennie geliyor herif leedste sıçtı resmen ikili pivotta juvede tekrar kendine geldi doğru rol verilince

linnes hep bok gibi savunmacıydı. geldiği ilk maçta arkaya 2 kere topçu kaçırıp ah vah ettirmişti bize. zaten sadece fener'e gol attı diye almıştık. jelert'i gördük işte herif taş gibi savunmacı, oynatmadı bizim zaha'yı maha'yı. hücumda da osayi dangalı kadar oynar heralde. transfer iyi, oyuncudan da memnunum ama maliyeti fazla. onu da artık adam akıllı orta saha almazsa seneye mayıs'ta 2. kez teneke bağlanıp yollanacak yöneticiler düşünsün, biz fazla bile durduk üstünde.

Topun bizde olduğu maçlarda pek işe yaramaz.

Benzer seviyedeki takımlara karşı olanlarda geçişleri savunur işte.

Tekniği kısıtlı zaten bariz ama hücumda +1 olmak için çok çabalıyor, Ziyech bu açıdan onu bolca kullanabilir.

Doue tek başına hücumda fark yaratırdı muht bu Jelert’ten gelmez
Doue teknik olarak daha üstün ama hücumdaki pozisyon bilgisi Jelert kadar gelişkin değil. Jelert alan paylaşımını baya iyi yapıyor bizi de baya zorlamışlardı bunları çok iyi yaparak.

Doue'yi şu son 1 ay 6 maçta izledim hepsinde çekingen futbol oynadığını gördüm. Yeteneği çok büyük beklenti yaratıyor ama o özgüveni yok gibi daha. Jelert ise daha yırtık bir topçu.

Orta sahaya Okan hoca gerekirse 8-10 oynayabilecek, Mertens’in yerine de yer yer kullanılabilecek birini istiyor olabilir.
Susic bu oyuncu tipine uyuyor.
Orta sahada gerekirse Torreira yanında defansif oynayabilecek Kaan ve Berkan var.
Türkiye ligi maçlarının çoğunda Torreira, Susic, Mertens ideal bir üçlü olur.
Zaman zaman da Torreira, Kaan ( Kerem) (Berkan), Susic üçlüsüne dönülebilir.

Kim olsun diyecek ki? Baktığın zaman en zor mevkiler sağ ve sol bekler. Belli bir kalite üstündeki bekler de satılık değil zaten. Baktığın zaman geçen biri paylaşmıştı. Avrupa da gelecek vaat eden 5 sağbekten biriydi UEFA ya göre. Evet Türkiye şartlarında zikredilen rakamlar çok olabilir ama bu kophenag da oyuncusunu ucuza satan bir takım değil.

Hoca baskılı oyunda ileriye geriye sürekli koşabilecek bir bek arıyordu bence. Bu çocuğun da enerjisi bu beklentiyi karşılayabilecek kapasitede söylenenlere göre. Bakıp göreceğiz. Geçen sene herkesin havalara uçtuğu anghelino transferi mesela fos çıktı. Sisteme ayak uydurursa mükemmel olur ayak uyduramazsa ise zarar edilir ama yine de bir şekilde zarar minimize edilebilir maaş durumundan dolayı.
Valla maliyet hesabı yapmamak lazım şu saatten sonra, nereye elimizi atsak malum fiyatlar gayet yüksek.
Ben kalitesinde de değilim en baştan beri zaten Jelert'in. 19 yaşında, maç tecrübesi fazla ve ne vereceği de az çok belli bir isim olduğu için şahsen memnun olurum gelirse.
1.5 ay Doue için ugrastiysak illaki o profilde başka beklere de bakmışızdır diyorum Jelert'ten önce sadece, hepsi bu yani.
Ha olmayadabilir, belki Jelert ilk tercihtir de Doue daha uygun maliyetli olduğu için yönetim insiyatif alarak 1'e çekip uğraşmıştır hocanın onayıyla vs. benimkisi iki profoli karşılaştırınca bir çıkarım sadece.

Son düzenleme:
Yav kim gönderilecek hepsini gonderin alinan paralar ile üstüne koyun mc tominay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt