- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Ziyec sadece ilkyarida 3 gollük pas nasıl çıkarabiliyor yav?zaha kilit pasları ve aradan pasları da iyi bırakıyor ilk maçtan beri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efenin pas
Oyuncularımızın yanında olun dediyse transferde işler kesat
Sucic topla iyi, topsuzda bakmak lazım. Bence her türlü kovalamak lazımda ikili pivota imkansız uyması.
Mis gibi teknik, çalımcı, pasör ofansif orta saha olurdu işte.
transfer niye yapılmıyor biliyo musun kanks
Valla biz büyük tat alıyoruz yusuftanYusuf tadımı kaçırıyor ya..
Doue teknik olarak daha üstün ama hücumdaki pozisyon bilgisi Jelert kadar gelişkin değil. Jelert alan paylaşımını baya iyi yapıyor bizi de baya zorlamışlardı bunları çok iyi yaparak.Topun bizde olduğu maçlarda pek işe yaramaz.
Benzer seviyedeki takımlara karşı olanlarda geçişleri savunur işte.
Tekniği kısıtlı zaten bariz ama hücumda +1 olmak için çok çabalıyor, Ziyech bu açıdan onu bolca kullanabilir.
Doue tek başına hücumda fark yaratırdı muht bu Jelert’ten gelmez
Valla maliyet hesabı yapmamak lazım şu saatten sonra, nereye elimizi atsak malum fiyatlar gayet yüksek.Kim olsun diyecek ki? Baktığın zaman en zor mevkiler sağ ve sol bekler. Belli bir kalite üstündeki bekler de satılık değil zaten. Baktığın zaman geçen biri paylaşmıştı. Avrupa da gelecek vaat eden 5 sağbekten biriydi UEFA ya göre. Evet Türkiye şartlarında zikredilen rakamlar çok olabilir ama bu kophenag da oyuncusunu ucuza satan bir takım değil.
Hoca baskılı oyunda ileriye geriye sürekli koşabilecek bir bek arıyordu bence. Bu çocuğun da enerjisi bu beklentiyi karşılayabilecek kapasitede söylenenlere göre. Bakıp göreceğiz. Geçen sene herkesin havalara uçtuğu anghelino transferi mesela fos çıktı. Sisteme ayak uydurursa mükemmel olur ayak uyduramazsa ise zarar edilir ama yine de bir şekilde zarar minimize edilebilir maaş durumundan dolayı.
Oyuncularımızın yanında olun dediyse transferde işler kesat
Bekleneni veremedi bi türlü, hala bi' şeyler eksik oyununda. İnş. bu sene yanıltır beni..Valla biz büyük tat alıyoruz yusuftan
Gelmeyecek zaten,ha gelirse iyi futbolcuBu Wendel şoparına hiç ısınamadım. İnşallah olmaz.
Çok iyi bence!Bekleneni veremedi bi türlü, hala bi' şeyler eksik oyununda. İnş. bu sene yanıltır beni..