Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
kimse izlememisdirrios iyi topçu mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse izlememisdirrios iyi topçu mu
her yerde hayvan gibi övüyorlar bu çocuğu.
gerçekte nasıl acep?
Kim?Bu arada para harcıyacak gibi duruyor
Tanımıyorum ama ihtiyacımız olan tam olarak bu. Hemen alınsınrichard rios orta sahanın barış alperi gibi fiziksel olarak..
10milyona Riosu salacaklar?fred kadar oyuncu. iyi basıyo, tekniği ortalama üstü, pas kalitesi vasat, ciğersiz bi herif. 15-20 milyon soygun olur ama temizinden 10-12'lik keş yatırımı var diye düşünüyorum.
Riosta yemYanliz rios haberleri cogalmaya basladi
Doue topçu bile değildi, onla kıyaslamayalımyani şimdi 28 maçı olan hem ıq problemi olan adam yerine 130 lig+20 cl maçı olan adamı almak mı risk oldu ? Tabii jelert 9+2 olacak , ilk söylediğim profilde adama bile 8 istiyordu Rennes.
her yerde hayvan gibi övüyorlar bu çocuğu.
gerçekte nasıl acep?
rios iyi topçu mu
Çok daha büyük işim için bekletiliyorBüyük isim yem
fredle herifn alakası yokfred kadar oyuncu. iyi basıyo, tekniği ortalama üstü, pas kalitesi vasat, ciğersiz bi herif. 20 milyon soygun olur ama temizinden 10-12'lik keş yatırımı var diye düşünüyorum.
kaça salacaklar ki hadi 15 olsun. hojberg'in ona yakın opsiyon koydurduğu yerde rios kim ki 20-30 opsiyonu olsun.10milyona Riosu salacaklar?