Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam teorikte doğru diyorsun da yazılanlara göre 20ye salmadılar adamı.

zaten united filan istiyomuş artık adamı belli ki koparma derdindeler. ben de herifi tek copa america'da izledim önemli olan bu herifi turnuvadan önce bulmak tabi. bizim scoutlar sadece galatasaray'a karşı oynayan herifleri scout ediyolar heralde.

Bence ön taraf zaten fazlasıyla kreatif ve rahatça skor üretiyor bu yüzden Torreira'nın yanına Dominguez çok ideal olur diye düşünüyorum. Bu ikili sahada basmadık yer bırakmaz ön tarafı hücumda daha rahat hale getirir. Dominguez Torreira'nın çok benzer bir versiyonu.

Gelmek için kuduran Jelert’i aldılar diye yönetime düşman olmayalım aynen

Düşmanın önde gideniyim, taraftarla taşşak geçerek yalan söyleyen birilerini de şakşaklayacak değilim. Sırf GSYİAD’da yer edindi ve Metin öztürk denilen adamın kankası diye futbolun başına koyulan ve utanmadan taraftar hakaret eden Urfalıları da ne beğenmek ne de desteklemek zorundayım.

Benim destekleyeceğim adamlar sahada, yarın onların başındaki adama hakaretler edilince de savunmayacak olan yine GSYİAD tayfayla Jelert geldi diye şakşakladığınız başkanınız olacak.

Daha Oğuz Aydın diye kafa ütüleyen üye var mı merak ediyorum

Barış döndüğünde kimi kullanacağınızı karar vermekte Okan hoca ya sabırlar diliyorum

Zaha gümbür gümbür geliyor Ziyech hayatının formuna yakın Baris takımın en patlayıcı oyuncusu daha Kerem kalacak deniyor ne yapacağız bilmiyorum gerçekten

Düşmanın önde gideniyim, taraftarla taşşak geçerek yalan söyleyen birilerini de şakşaklayacak değilim. Sırf GSYİAD’da yer edindi ve Metin öztürk denilen adamın kankası diye futbolun başına koyulan ve utanmadan taraftar hakaret eden Urfalıları da ne beğenmek ne de desteklemek zorundayım.

Benim destekleyeceğim adamlar sahada, yarın onların başındaki adama hakaretler edilince de savunmayacak olan yine GSYİAD tayfayla Jelert geldi diye şakşakladığınız başkanınız olacak.

urfalilara hayir

Ben bek oyuncusu bekliyordum U21 kontenjanından yedek alınmış, üstüne üstlük 12 milyon , Boey 30 yılda bir olur , hele bayram edilmesi dahada çok geriyor beni lan 12 milyon verebiliyorduk madem niye A kalite net bir bek alınmadı 1,5 ay önceden
Hemfikiriz, millet hakimi, arnold saniyo herifi, 12m toplam bizim icin cok böyük paralar

Hayvani performans vermeli, o kapasite yok

Jelert zor bir transfer değil zaten.

Verdik bonservisini aldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt