Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
ÇATLAUza, kavga etmeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇATLAUza, kavga etmeyelim
Tamam teorikte doğru diyorsun da yazılanlara göre 20ye salmadılar adamı.
Copa America'da çok iyiydi. Orada oynadığı oyunla iyi piyasa yaptı zaten ama kulüp performansını hiç bilmiyorum.Renkdaşlar biriniz Rios çok iyi diyor diğeriniz ise aman kalsın diyor. Nasıl biri izleyen var mı copa America da?
Ben bek oyuncusu bekliyordum U21 kontenjanından yedek alınmış, üstüne üstlük 12 milyon , Boey 30 yılda bir olur , hele bayram edilmesi dahada çok geriyor beni lan 12 milyon verebiliyorduk madem niye A kalite net bir bek alınmadı 1,5 ay öncedenBende, sen niye
Yav amma büyüttünüz herifi, görende hakimi indirdik sancakSui an SL bu kadar mac yapmis genc bir sag bek al bakalim 9 dan ucuza
Bana da öyle geliyor..zaten united filan istiyomuş artık adamı belli ki koparma derdindeler. ben de herifi tek copa america'da izledim önemli olan bu herifi turnuvadan önce bulmak tabi. bizim scoutlar sadece galatasaray'a karşı oynayan herifleri scout ediyolar heralde.
Hocam işte laf olsun ..
Gelmek için kuduran Jelert’i aldılar diye yönetime düşman olmayalım aynen
Düşmanın önde gideniyim, taraftarla taşşak geçerek yalan söyleyen birilerini de şakşaklayacak değilim. Sırf GSYİAD’da yer edindi ve Metin öztürk denilen adamın kankası diye futbolun başına koyulan ve utanmadan taraftar hakaret eden Urfalıları da ne beğenmek ne de desteklemek zorundayım.
Benim destekleyeceğim adamlar sahada, yarın onların başındaki adama hakaretler edilince de savunmayacak olan yine GSYİAD tayfayla Jelert geldi diye şakşakladığınız başkanınız olacak.
Hemfikiriz, millet hakimi, arnold saniyo herifi, 12m toplam bizim icin cok böyük paralarBen bek oyuncusu bekliyordum U21 kontenjanından yedek alınmış, üstüne üstlük 12 milyon , Boey 30 yılda bir olur , hele bayram edilmesi dahada çok geriyor beni lan 12 milyon verebiliyorduk madem niye A kalite net bir bek alınmadı 1,5 ay önceden
yok ben ona takılıyorum ama kızgın şu anHocam işte laf olsun ..
Gelmek için kuduran Jelert’i aldılar diye yönetime düşman olmayalım aynen
Düşmanın önde gideniyim, taraftarla taşşak geçerek yalan söyleyen birilerini de şakşaklayacak değilim. Sırf GSYİAD’da yer edindi ve Metin öztürk denilen adamın kankası diye futbolun başına koyulan ve utanmadan taraftar hakaret eden Urfalıları da ne beğenmek ne de desteklemek zorundayım.
Benim destekleyeceğim adamlar sahada, yarın onların başındaki adama hakaretler edilince de savunmayacak olan yine GSYİAD tayfayla Jelert geldi diye şakşakladığınız başkanınız olacak.