Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmek için kuduran Jelert’i aldılar diye yönetime düşman olmayalım aynen

Düşmanın önde gideniyim, taraftarla taşşak geçerek yalan söyleyen birilerini de şakşaklayacak değilim. Sırf GSYİAD’da yer edindi ve Metin öztürk denilen adamın kankası diye futbolun başına koyulan ve utanmadan taraftar hakaret eden Urfalıları da ne beğenmek ne de desteklemek zorundayım.

Benim destekleyeceğim adamlar sahada, yarın onların başındaki adama hakaretler edilince de savunmayacak olan yine GSYİAD tayfayla Jelert geldi diye şakşakladığınız başkanınız olacak.
İyi bir yedeğe 12 milyon bütçesi olan yönetime hayran olmamak elde değil

bu tete'yi neden hala açıklamadılar yaw?
zodyak botla mı gitti yunanistan'a?

Arjantin karşısında izledim Fenerli marul kafa Arao dan gram fazlası yoktu .Diğer maçlarda da çok parlamış olacağını sanmıyorum ama Kolombiya finale çıktığı için her oyuncusuna ayrı bir merak ilgi oluyor bundan fazlası değil özel hiçbir şeyi yoktu.Ne iyi çalımı ne iyi top kapması ne ara pası ne güzel şutu.Hatta aksine Arjantin’de oyuna sonradan giren parades sahada güneş gibi parladı top kaptı çalım attı ara pası attı .Yani demem o ki en önemli mevkiye bunu getirmek saçmalık

Güney Amerikalı oyuncuların milli takım performansı asla gösterge olmaz James Rodriguez, Gary Medel, Ochoa daya sayamadığım tonla isim var böyle. Adam sırf milli takımda iyi oynadı diye 15-20m gömmek büyük hata olur.
Bravo

Milli takımda coşup kulüplerde sıçıyor bir çoğu

Ben bek oyuncusu bekliyordum U21 kontenjanından yedek alınmış, üstüne üstlük 12 milyon , Boey 30 yılda bir olur , hele bayram edilmesi dahada çok geriyor beni lan 12 milyon verebiliyorduk madem niye A kalite net bir bek alınmadı 1,5 ay önceden
Bakalım şartlı mi şartsız mi hani zaniolo da saymiyor ya forumda kimse sartlilari . Ama doğru satınca saymayiz alınca sayarız ayrıca şartlar olunca zaten başarı ve para gelmiştir zaten

Ziyech yeni transfer gibi. Zaha toparlaniyor, mertens kaldigi yerden devam. Icardi fit, sag bekimiz geldi. Bir de orta sahamiz gelse Allah Allaaahh
14+14 de yerli yedeklerinin de iyi olması lazım. 12 yabancı yazabiliyorsun maç kadrosuna 2si tribüne.
11 yabancı ile çıktığımızı düşünürsek iyi 6 yerlimizin olması gerekiyor minimum. Oğuz Aydın transferi mesela bundan onemliydi, ya da solbek icin Berkay Yılmaz 2 transfer döneminden beri aldık alıyoruz derken elden kaçtı.

Gelmek için kuduran Jelert’i aldılar diye yönetime düşman olmayalım aynen

Düşmanın önde gideniyim, taraftarla taşşak geçerek yalan söyleyen birilerini de şakşaklayacak değilim. Sırf GSYİAD’da yer edindi ve Metin öztürk denilen adamın kankası diye futbolun başına koyulan ve utanmadan taraftar hakaret eden Urfalıları da ne beğenmek ne de desteklemek zorundayım.

Benim destekleyeceğim adamlar sahada, yarın onların başındaki adama hakaretler edilince de savunmayacak olan yine GSYİAD tayfayla Jelert geldi diye şakşakladığınız başkanınız olacak.
muazzam 8 bile gelse yönetime 1 gram karşıtlığım azalmaz bu süreçten geçtikten sonra.

Hemfikiriz, millet hakimi, arnold saniyo herifi, 12m toplam bizim icin cok böyük paralar

Hayvani performans vermeli, o kapasite yok
45a9c48e087f15b16f03b31756569fd9.jpg

bi krunic aldırdı diye cehennemin dibine sokuyodu fenerliler hacı ismail'i, tazmininho baba geldi 20-20 yapıştırıyo transferleri. amaç da bop'un en büyük takımı olmak. fener 1 sene şampiyon olsun sonraki 5 seneyi çöpe atar. hele bi de allah gene yüzümüzü güldürür de yan basarlarsa o zaman tadından yenmez ortalık.

Daha Oğuz Aydın diye kafa ütüleyen üye var mı merak ediyorum

Barış döndüğünde kimi kullanacağınızı karar vermekte Okan hoca ya sabırlar diliyorum

Zaha gümbür gümbür geliyor Ziyech hayatının formuna yakın Baris takımın en patlayıcı oyuncusu daha Kerem kalacak deniyor ne yapacağız bilmiyorum gerçekten
alanya maçının ikinci yarısında yakaladığımız üçlü devam eder. b.alper-mertens-ziyech
ziyech sallanırsa kerem sola, barış sağa.
zaha da bunlardan arta kalan dakikaları alır. ne kalırsa artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt