Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14+14 de yerli yedeklerinin de iyi olması lazım. 12 yabancı yazabiliyorsun maç kadrosuna 2si tribüne.
11 yabancı ile çıktığımızı düşünürsek iyi 6 yerlimizin olması gerekiyor minimum. Oğuz Aydın transferi mesela bundan onemliydi, ya da solbek icin Berkay Yılmaz 2 transfer döneminden beri aldık alıyoruz derken elden kaçtı.
11 yabanci cikacagimizi sanmiyorim rts. Bay ve abdul kesin 11 olur bence

Ulan gsc yine bir transfere tav oldunuz. Sayfaları beşer onar harcıyorsunuz bakıyorum da

Matteo Kovacic aliniyormus bir de :sneaky:

Neyse fazla ucmayalim sag beki bile zar zor aldik.

Jelert yarın İstanbul'a iniyormu
Hatipoğlu 👇👇

Ekli dosyalar

• 1719685903568.webp
    1719685903568.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 27
Valla cok isim donuyo anlamak mumkun degil.rios imkansiz,mc tominay gelir

Rica çok riskli olur.

Tek turnuva oynayıp kaybolan tonla topçu Çar ve kendisi 18 yaşında futsaldan futbola geçmiş 2 yıldır 1. Lig seviyesinde oynayan biri. Maliyet de az olmaz şu an

gökhan dinç osurtmuş

şu konu hakkında aslında yönetim kanadından birilerinin konuşması lazım.

hedef gösterilsinler ve ağızlarının payını verelim. kimden bahsettiğini biliyorum misal yasak itin teki. sözde objektif gözüküp takım resmi sitesi yönetecek kadar taraflı hatta.

Ne zamandir sag bekimiz yok, bu kadar bekle ve sonunda düz, vasat jelerte 11m bas? Sence mantikli mi? Arkasinda plan proje var mi sence? Tamamen baski ve panik ile gidip zaten anlastimiz topcuya bastilar parayi. Bu sürec rezil ötesi.

Doue süreci de facia, yok böyle rezillik. Agzina burnuna bulastirdilar herseyi.
Niye vasat olsun . Dogru bir transfer buluyorum 11 mantığıyla zaniolo da 30 o zaman. Şartlara bağlı ucret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt