Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.387
- 72.946
- 5.188
Hayatta istememSeko Fofana, bugünü ailesi ile birlikte İstanbul'da geçirdi.
• Menajeri; Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye oyuncuyu önermişti. (@afrikafutbolu1)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatta istememSeko Fofana, bugünü ailesi ile birlikte İstanbul'da geçirdi.
• Menajeri; Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye oyuncuyu önermişti. (@afrikafutbolu1)
Sami yene göre bir adam daha bitmek üzere gibi duruyor.Yönetim maşalarına piyasaya isim saldırdı taraftar oyalansın diye
Jelert gibi imkansız birini indirmişsinkovacic fofana hakan sucic samardzic rios isimleri havada uçuşuyor nasıl oluyor
Bence İzzettinSami yene göre bir adam daha bitmek üzere gibi duruyor.
Bize de söyle admınımSami yene göre bir adam daha bitmek üzere gibi duruyor.

2ye göndermek gibi bir yanlış yapılmaz umarım.Bu arada Jelert açıklandığında araya Emin Bayram satışını sıkıştırırlar diye düşünüyorum![]()
Onu bunu boşver fb wesley diye birine 20 m veriyormuş, 20-25 daha ortasahaya harcayacaklar, uefa sadece bizim mi tepemizdeSami yene göre bir adam daha bitmek üzere gibi duruyor.
Taş gibi metehan var Emin bayrama bu kadar takılmak üzülmek mantıksız. Sadece ederinde gitmesi lazım o da 4 milyon eur civarıBu arada Jelert açıklandığında araya Emin Bayram satışını sıkıştırırlar diye düşünüyorum![]()
Sami yene göre bir adam daha bitmek üzere gibi duruyor.
Okan bu kadar kasıp yazacağına okuduğunu anlasaydın keşke. Çok iyi bir Türkçe öğretmeni tanıdığım var alfabeden başlayıp 6 ayda çözersin bu işi telefonunu özelden verebilirimgerçekten avrupa futbolundan haberleri yok
isviçrede bir köyde herhangibi birine galatasarayın renklerini sor sonra kopenhagın sor
100 kişiden 80 gsnin renklerini bilir
20 kişide belki kopenhagı bilir
geri kalan 80 kişi kopenhagı sırf başkent olduğunu bilir futbol takımının kim olduğunu bile bilmez
200 bin taraftarı vardır yoktur bunların hadi 500 bin olsun
adamlar bizi yendi diye büyük takım sanıyorlar kopenhageni![]()
Tamam Kemal, bidaha soru yok sanaBen ne bileyim Hakan oyuncuyu 163 dakika izlemişim hayatım boyunca
Git hiç bir maçı kaçırmayan 10 maçı aynı anda izleyen analizci skavt tayfaya sor