Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oli ve dubois gönderilebilirse 8(banko 11 oynayacak) +10(potansiyeli biri) alıp kapatırız gibime geliyor. Jelert işine en çok sevinme sebebim köhn mantara bağlasa maç icinde jelerti sola cekip kaani sağa atıp günü kurtarma şansın olacak. Aksi bir durumda köhn çıkıp kazım girmesi gibi bir korkutucu olay yaşanabilirdi

bi tane jelert tarzı orta saha lazım. galatasaray'da oynamaktan utanmayacak bi herif. fofana, tominay, kovacic zart zurt bi mucize olup gelse de yatışa hazırlanır gibi geliyor bana. ya fred gibi kapıya konacak biri olacak ya da melo gibi çaptan düşüp kendini yeniden ispatlamaya çalışan. bizim scoutlar iptv'den galatasaray maçı kovalayana kadar böyle oyunculara yönelip uygun bi profil getirmeli ma

Lamine Camara mı

Salim, Sergio - Eyüp tivitini RTledi yine. Bu adam eninde sonunda oraya gidecek
Şampiyon olursak eğer sene sonu otobüs turunda sanada yer var diyelim. İstanbul'u seviyor. Eyüp spor onun için güzel seçenek. İnşallah zorluk çıkarmaz

Dünya futbolunda stoper daha değerli, bek oyuncuları hala ucuza gidiyor, Rennes’in bu sene daha çok oynayan bekini 6-7ye alabiliyorduk çünkü.

Nelsson’un muadili Sutalo idi 20ye gitti geçen sene, Jelert’in istikrarını vs görmeden Nelsson gibi değerlendiremem.

Bu arada kötü topçu falan da demedim, işe yarayacağı yönlerini söyledim yani de verilen bonservis her şekilde çok fazla, daha geçen futbolun patronu kendisi beke 11-12 veremeyiz dedi zaten, ben demedim.
Bek oyunculari da artik ucuz degil gibi. Wolves Brezilya’dan Pedro Lima’yi 10 milyona aldi. Rennes ocakta ilgilendigimiz sol bek Vanderlan icin 8+4m teklif etmis + Verona’nin sag bekine 10m teklif ettiler. Assignon icin 10m civari talep ediyorlar. Emerson 20m karsiliginda Milan’a gidecek gibi. Lyon Abner’i 8 milyona aldi.

Biliyorum daha geçen yıl 35'e gitti. Forma giyemedi diye tr ligine 2 yılda düşecek seviyeye inmesi şaşırttı. Gerçi fb'nin bütçeyi görüp önermiş olabilirler. Daha 30 milyon bütçeleri var deniliyor satışlar harici.
Nasıl olabiliyor ki bu? TFF’nin belirlediği harcama limitleri TFF de dahil kimsenin umrunda değil galiba.

Onu bunu boşver fb wesley diye birine 20 m veriyormuş, 20-25 daha ortasahaya harcayacaklar, uefa sadece bizim mi tepemizde
100 m euro harcayacaklarını haziran başı beyan etmiştim.

Uefa tepemizde falan değil, Florya’yı satmak için bir zat’ın uydurmasıydı o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt