Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.743
- 13.733
- 1.498
Kovacic +10 numara yaparsak kupayı versinler yormasınlar hiçKovacic mis o bitmeye yakin isim oyle diyo çoğunluk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kovacic +10 numara yaparsak kupayı versinler yormasınlar hiçKovacic mis o bitmeye yakin isim oyle diyo çoğunluk
Fenerliler gibi konuştun şuanKovacic +10 numara yaparsak kupayı versinler yormasınlar hiç
Kendi kendimizi havayada mı sokmayalımFenerliler gibi konuştun şuan
Oyununu hiç izlemedim ama tipi ve bakışlarından melo vibe i aldım. Gelse Kadıköyü tek başına kudurturmus gibime geldi nedense bir hissiyat sadece. İzlemedim dediğim gibiher yerde hayvan gibi övüyorlar bu çocuğu.
gerçekte nasıl acep?
Zeki Uzundurukan: “Herkes hazır olsun, Galatasaray’da orta sahaya yılmaz bir savaşçı geliyor!”
Casamiro diyenler var X de
Maçları oynanmadan kazanilmadigini unutmayalım transferle şampiyon olan tek takım Fener bu dünyada.Kendi kendimizi havayada mı sokmayalım
Kovacic'i de istemem ben. Buraya gelince futbolu salacak biri gibi geliyor bana.
Biz fener değiliz bizim genlerimizde winnerlık var abi ayrıca f5 in durumu transferle düzelmez zaten yedikleri haklar çıkıyor dahada çıkacak Allah var yukarıdaMaçları oynanmadan kazanilmadigini unutmayalım transferle şampiyon olan tek takım Fener bu dünyada.
Sağ üstEkli dosyayı görüntüle 254119
Şampiyon olursak bunlardan 1 tanesini kullanacakmışız
hangisini istersiniz?