Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün akşam arkadaşlarla buluştuk
fbli arkadaş güzel birşey dedi
hiç aklıma gelmemişti

Erden Timur yüzünden koç holding fbjkye full para pompalıyor
herkes rahat rahat 10 lar 20ler basıyor
bu hypein sonu gelirse fbjkliler baya baya fakir hissedecek kendini
bugün 10larla 20lerle aldıkları topçuları kimse alamaz daha arkalarından gelecek olanlar

bizim bu konuda sülale rahat zaten hep fakirdik :)

feyzli birisin diye duyum vardır düşüncesi ile okuyoruz lakin fblilerden anekdot aktarıyorsun

Bu rennesin sağ bekleri tam zirzop . Assignonda son anda uçagı ingiltereye kırmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fulham 17 milyon teklif etmiş ama reddetmiş united.20-25 bandına indiler bence

Yarisi gs cimbomdur,çok iddiali ve o dediği yildiz 8 tatmin eder inşallah

Sol bek yedeğimiz yok maalesef Berkanla falan olmuyor o iş. Yerli tek sol bek adayı…..

Yalnız ben emanayı beklediğim kadar kimseyi beklemedim. Adamın kaslı fotolarına bakar gelse herkesi dümdüz eder diye hayaller kurardım
2005 ya da 2006 tam hatırlamıyorum bir telegol programında serhat ulueren bizim necati ateş i konuk etmişti..Takımla ilgili,gündemle ilgili konuşulurken tak diye muhabirimiz suleyman rodop a bağlanıyoruz sıcak bir gelişme var dedi..O da emana Galatasaray'da hayırlı olsun tarzı bir konuşma yaptı...Daha sonra necati ye,emana yi transfer etmissiniz ne düşünüyorsunuz tarzı sorular soruldu,necati cevapladı falan yayın devam etti..O gece emana diye bir oyuncumuz oldu diye uyundu ama ertesi gün emana ile ilgili hicbirsey konusulmamis gibi hayat devam etti.

Süleyman rodop ve haberlerini görünce aklıma hep bu emana gelir...

Her futbolcunun maksimum potansiyeli olabilir ama her takıma uyacak diye bir şey yok ki bizim takıma zaten uymaz pres futbolu oynuyorsak pas futboluna yatkın oyuncu baştan almak hataydı o dönem alındığında söylemiştim.

Bizden önce kiralık olarak 2 takımda oynadı eğer Lyon ve Leicester etkilenmiş olsalar zaten bize düşmezdi orada da baya süre aldı belki fırsat gördük aldık bizde denedik olmadı.

Ama geçen seneki performansına bakınca 15 m euroluk bir futbolcu olmadı fazlasıylada şans verildi çok gömülen Kerem'in yaptıklarının %20'sine bile yaklaşamadı.

Aynı şekilde onlar 15 m euro dese bile buradaki kimse alınmasını istemezdi.
Bu onu oyuncu değil yapmıyor

Bu arada emre kaplan gene patladı dün emerson yazdı bugün jelert geldi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kutlu Akpınar: "Galatasaray Trai Hume'nin durumunu sordu. Ayrıca Issa Kabore listede olan oyunculardan birisi. Galatasaray'ın sağ bekinin Jelert olacağını düşünmüyorum."

Şunu yazdı 1 gün dolmadan, hatta 10 saat dolmadan Jelert geldi. Sonra tek tweet atmadı Jelert hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt