Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.748
- 90.395
- 5.003
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama bazen fırsat gibi de düşünülebilir. Ben tabi bilmiyorum son durumunu o yüzden bir şey diyemiyorum. Ha zaten bizim bir girişimimiz var mıdır meçhul. Sadece konu olsun diye sordum.Arabistan'a gitmiş bir oyuncuyu oradan çıkarmaya çalışmayalım. Oranın o tembel kültürüne alışmış kişiden hayır gelmez bir daha.
@Rahmi Nelsson beğeniyor musun lanRahmi Ferdi'yi beğeniyor mu acaba?
birazdn soyle 1 sey gelir heralde

Arabistan’dan kante harici topçu alınmaz şampiyonada gördük hepsi bitik. bir de Afrikalı bu fofana hiç bulaşılmaz, Beşiktaş’a kitlerler bunuSeko Fofana önerilmiş deniyor, nasıl bir oyuncu olur mu bize? Arabistan yapmış ama artık son durumu nasıl tabi bilinmez.
Umarım olur. Direk 7'ye satmaktansa 5.5-6+ sonraki satıştan %20 pay tarzı bir satış daha iyi olabilir.Yoktur..
Bugün 8 no ismi düşer mi sizce
Muhtemelen resmileşecek bir transfer o sebeple paylaşılmıştır. Victor için benzeri olmuştu yıllar önce, bu sayfadan takip etmiştim. Epey güvenilirdir.Bu sayfanın duyum işine girdiğini ben hiç görmemiştim ilk olacak heralde
Genelde biten transferleri yazarlar
İlginç bir duyum olacak umarım içi boş değildir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncu analizi alalimseko fofo mu
hayırlı olsun derim