- 12 Temmuz 2009
- 60.892
- 24.269
- 2.968
Begeniyorum tabi@Rahmi Nelsson beğeniyor musun lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begeniyorum tabi@Rahmi Nelsson beğeniyor musun lan
Benim gozumu anca iyi topcular tutar abi Jelert falan lesh topcu@Rahmi Nelsson maçlara gitmiştir ama izlememiştir , karı kız kesmiştir
Boey'i 30 milyona satmışsın. 6 aydır sağ bek bekliyorsun. Zaten alacağın 2 tane adam var altı üstü. Bir sağ bek bir de 8 numara. Yapacağın şey takıma net olarak seviye atlatacak, oyunumuzu yukarı taşıyacak 2 tane adam getireceksin. Bu kadar.evet.
gözlerinden alev saçan 100 m euroluk milli sol bekimiz ferdinho'nun geçen sene benzer sayıda dakikada verdiği skor katkısı 1 gol 4 asist. (1 gol 3 asisti pendik maçlarında). o maç da malum, pendik 9 kişi falan kalıyor hakem rezaleti ile. geriye kalan tek asisti de sivas maçında fred'in 30 metreden attığı golde şuttan önce topa dokunmuş işte. al da at demiş :d
boey de skor katkısı konusunda çok kısır kalıyordu.
bak ben buranın yangın şefiyim de, yangın kaliteli yapılmalıdır. bu hiç olmamış. PAS.
Benzeri Asamoah ve Doue'de yapılmıştı. İki transferde son anda olmamıştı. Jelert'te de bir şey çıkarsa şaşırmam artık. Bu paylaşım lanetli paylaşım.
Sayfa satılmıştır belki yeni sahibi makaraya alıyordurFb 8 aramıyor, Bjk 8 aramıyor. TS arıyor mu bilmiyorum ama onlarda aramıyorsa bu bizim içindir %99. Kaldı ki bu sayfa resmi gelişme olmadan topa girmez genelde, ciddi bir şeyler var demek ki. Hadi bakalım...
Sırada 8 numara transferi olmalı.
Ardından sol ve sağ bek yedeği alınmalı
Ardından 10 numara transferine yoğunlaşmalıyız.
Süper Kupa maçından önce yedek bekler dahil 3 oyuncu bitirilmiş olmalı.

Danimarka’da yaşayan biri daha vardı o kimdi lanBenim gozumu anca iyi topcular tutar abi Jelert falan lesh topcu
O hususta aradığımız #8 olabilir. Topu alıp taşıyan bir adam zira. Ama pasör yönünden emin değilim.Topla arası nasıl peki? Nelsson gibi ayaksızsa eğer yandık. Geriden topla çıkarken zorlanan, rekor top kaybı yapan bir ekibiz. Oyun kurmada yardımcı olması lazım bize. Bu konuda ışık veriyor mu?
Benim gozumu anca iyi topcular tutar abi Jelert falan lesh topcu
Saz mı caz mı edit gelir mi?@Melih Sönmez galiba Rabiot aldık.
Eyvallah funsumhadi kardeşim nöbetine git
Koyim ArsenaleSen Arsenal'i tutuyorsun lan en son ne zaman iyi topçu gördün?
Öyle ama Melo gibi gole yatkın 6. Sadece oyun kurma pas işinde çok yık bence. Oyun kurunca değil kurdurtunca başarılıDenildiği kadar iyi oyuncu mu bu arkadaş?
evet odenseden biri vardi heraldeDanimarka’da yaşayan biri daha vardı o kimdi lan
O da leş derse yaprağı yedik demektir.
Selen Olsen?Danimarka’da yaşayan biri daha vardı o kimdi lan
O da leş derse yaprağı yedik demektir.
Muhtemelen gs skavt ekipi hepimizden daha iyi biliyordur relaks.Sabah sabah Orkun'un yükselttiği moralimin içine sictin @Rahmi Nelsson