Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr’deki spor gazetelerinin tamamının kapatılması gerek artık sanırım. Ne millet haberlerini ciddiye alıyor ne doğru haber yapıyorlar senelerdir.

Hiç bir şekilde anlam veremiyorum.

Fanatik Riosla anlaşıp Palmeiras’ın son onayına kaldığımızı yazmış bir okey mesajına bitermiş fark bitmiş arada.

Yav böyle birşey olcak bir tek Fanatik bilicek kimsenin haberimyok yılmadılar gerçekten insan bir çeki düzen verir kendine Aspor bile daha inandırıcı çoğu spor gazetesine göre.

İnşallah @Rahmi Nelsson renkdaşımız Kopenhag maçlarında cep telefonu ile meşgul oluyordur. Anlattığı gibiyse işimiz var.
Genelde evet ya Kopenhagi sevmem bunu da kac kere belirttim sadece kayipettikleri / kayipedecekleri maclari izlerim :d

Fakat is yerimde olsun yakin bir arkadasim olsun dun bombaladilar beni mesajlarda. Ikiside saglam FCKlu Jelerti size kakaladik gibicesine. Bakiyorum FCK forumuna, Bold.dk forumuna herkes ayni seyi soyluyor. Valla benim izlememim de Jelertin kotu oldugu ama bakalim. Illah ki skavt ekipi biseyler gormustur de yani Superligada 1.5 sezon gecirmis, bunun belki 0.5 sezonu iyi gecmis.

Iddia kuponu gibi bisey Jelert - ustune bide 11 milyon.

Boey'i 30 milyona satmışsın. 6 aydır sağ bek bekliyorsun. Zaten alacağın 2 tane adam var altı üstü. Bir sağ bek bir de 8 numara. Yapacağın şey takıma net olarak seviye atlatacak, oyunumuzu yukarı taşıyacak 2 tane adam getireceksin. Bu kadar.

Adamın özelliği ne diye bakıyorsun. Skorer bir oyuncu desen değil, geriden oyun kuran topla arası iyi, teknik bir bek desen değil, Boey gibi fiziksel üstünlüğü olan rakibi ezen bek desen o da değil. Ee çok koşuyormuş, tempoluymuş.

500 tane futbolcudan ret yedikten sonra sırf taraftar sussun diye 10 milyon verdiler ortalama bir adama. Yapacak bir şey yok şu dakikadan sonra destekleyeceğiz bizim oyuncumuz. Ama 6 ay bekleyipte Jelert'i de almazsın. 2 ay Doue'nin kapısında yatıp kepaze oldular. Sonra panikle bize gelmek için kapımızda yatan, kendini kilitleyen adamı muhteşem bir bonservisle alabildiler ancak. Yangın yapacak bir şey yok rdas haklısın.
Sabriya 11m vermek.. Olan bu maalesef.

Genelde evet ya Kopenhagi sevmem bunu da kac kere belirttim sadece kayipettikleri / kayipedecekleri maclari izlerim :d

Fakat is yerimde olsun yakin bir arkadasim olsun dun bombaladilar beni mesajlarda. Ikiside saglam FCKlu Jelerti size kakaladik gibicesine. Bakiyorum FCK forumuna, Bold.dk forumuna herkes ayni seyi soyluyor. Valla benim izlememim de Jelertin kotu oldugu ama bakalim. Illah ki skavt ekipi biseyler gormustur de yani Superligada 1.5 sezon gecirmis, bunun belki 0.5 sezonu iyi gecmis.

Klasik bize karşı iyi oynayan oyuncuyu alma tribimiz gibi duruyor kanka.

Öyle deme renkdaş. 20 ŞL maçı oynamış. City maçında takımın en iyisiymiş. Müthiş bir şey almışız biz. Kopenhag'lıların şu an kahırlarından ölmesi gerekiyor Jelert'i kaptırdıkları için. Sen yanlış foruma bakmış olmayasın?

Rahminin mesajlardan sonra

images (10).webp

Ayrica sag bekte gol katkisi isteyenlere tavaresi alalim desek yasli derler, iskoc ligi ölcu olmaz derler

Jelert tam aradigimiz topcu, birakin tatavayi oyuncu gelsin izleyelim önce

Biz degilmiyiz emine en az 8m isteyen? Eminin dogru durust superlig maci yok, cl desen hic yok
Tavarnier renkdas bir an bende şaşırdım isimleri

Ben Jelert'ten umutluyum. Birincisi istekli geldiğini düşünüyorum, ki iş ahlakı genelde yüksek oluyor oralardan gelen adamların. Belli olumlu özellikleri de var gibi, yani pas alışverişi, dribling, oyun kurma, belki biraz hız vs... ve henüz gelişmeye açık bir yaşta...

Ancak Boey etkisi beklememek lazım. Boey defansif anlamda ve tempo olarak tam bir canavardı yani, eğer öyle bir şey beklersek hayal kırıklığına uğrarız. Ben Ferdi Kadıoğlu benzeri bir şey bekliyorum, belki onun kadar yaratıcı olmaz ama o özelliği de biraz olsun var, öte yandan defansı bir tık daha iyi olabilir, en azından geliştikçe... Tabi sağda oynayarak aynı Ferdi gibi oynayamaz, mecbur biraz daha çizgide oynayacak arada içeri girse de... Yine de oyun kurmada, orta sahaya yardımda, hücum pas trafiğinde vs katkısı olacaktır. Defansta da başta idare edeceğini, eğer çalışkanlığı da umduğumuz gibi çıkarsa zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum. Beklentiyi ilk sezondan çok yukarıya çekmemek lazım bence. Faydalı oynasın, sırıtmasın ve az hata yapsın yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt