Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.215
- 1.871
- 1.198
İnşallah @Rahmi Nelsson renkdaşımız Kopenhag maçlarında cep telefonu ile meşgul oluyordur. Anlattığı gibiyse işimiz var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genelde evet ya Kopenhagi sevmem bunu da kac kere belirttim sadece kayipettikleri / kayipedecekleri maclari izlerim :dİnşallah @Rahmi Nelsson renkdaşımız Kopenhag maçlarında cep telefonu ile meşgul oluyordur. Anlattığı gibiyse işimiz var.
Sabriya 11m vermek.. Olan bu maalesef.Boey'i 30 milyona satmışsın. 6 aydır sağ bek bekliyorsun. Zaten alacağın 2 tane adam var altı üstü. Bir sağ bek bir de 8 numara. Yapacağın şey takıma net olarak seviye atlatacak, oyunumuzu yukarı taşıyacak 2 tane adam getireceksin. Bu kadar.
Adamın özelliği ne diye bakıyorsun. Skorer bir oyuncu desen değil, geriden oyun kuran topla arası iyi, teknik bir bek desen değil, Boey gibi fiziksel üstünlüğü olan rakibi ezen bek desen o da değil. Ee çok koşuyormuş, tempoluymuş.
500 tane futbolcudan ret yedikten sonra sırf taraftar sussun diye 10 milyon verdiler ortalama bir adama. Yapacak bir şey yok şu dakikadan sonra destekleyeceğiz bizim oyuncumuz. Ama 6 ay bekleyipte Jelert'i de almazsın. 2 ay Doue'nin kapısında yatıp kepaze oldular. Sonra panikle bize gelmek için kapımızda yatan, kendini kilitleyen adamı muhteşem bir bonservisle alabildiler ancak. Yangın yapacak bir şey yok rdas haklısın.
Klasik bize karşı iyi oynayan oyuncuyu alma tribimiz gibi duruyor kanka.Genelde evet ya Kopenhagi sevmem bunu da kac kere belirttim sadece kayipettikleri / kayipedecekleri maclari izlerim :d
Fakat is yerimde olsun yakin bir arkadasim olsun dun bombaladilar beni mesajlarda. Ikiside saglam FCKlu Jelerti size kakaladik gibicesine. Bakiyorum FCK forumuna, Bold.dk forumuna herkes ayni seyi soyluyor. Valla benim izlememim de Jelertin kotu oldugu ama bakalim. Illah ki skavt ekipi biseyler gormustur de yani Superligada 1.5 sezon gecirmis, bunun belki 0.5 sezonu iyi gecmis.
Iddia kuponu gibi bisey Jelert - ustune bide 11 milyon.
Sabri ya hahaha cok yasaSabriya 11m vermek.. Olan bu maalesef.
Selen Olsen miDanimarka’da yaşayan biri daha vardı o kimdi lan
O da leş derse yaprağı yedik demektir.
Danimarka’da yaşayan biri daha vardı o kimdi lan
O da leş derse yaprağı yedik demektir.
Netleşince hazırlarızSaz mı caz mı edit gelir mi?
Öyle deme renkdaş. 20 ŞL maçı oynamış. City maçında takımın en iyisiymiş. Müthiş bir şey almışız biz. Kopenhag'lıların şu an kahırlarından ölmesi gerekiyor Jelert'i kaptırdıkları için. Sen yanlış foruma bakmış olmayasın?Genelde evet ya Kopenhagi sevmem bunu da kac kere belirttim sadece kayipettikleri / kayipedecekleri maclari izlerim :d
Fakat is yerimde olsun yakin bir arkadasim olsun dun bombaladilar beni mesajlarda. Ikiside saglam FCKlu Jelerti size kakaladik gibicesine. Bakiyorum FCK forumuna, Bold.dk forumuna herkes ayni seyi soyluyor. Valla benim izlememim de Jelertin kotu oldugu ama bakalim. Illah ki skavt ekipi biseyler gormustur de yani Superligada 1.5 sezon gecirmis, bunun belki 0.5 sezonu iyi gecmis.
Iddia kuponu gibi bisey Jelert - ustune bide 11 milyon.
Tavarnier renkdas bir an bende şaşırdım isimleriAyrica sag bekte gol katkisi isteyenlere tavaresi alalim desek yasli derler, iskoc ligi ölcu olmaz derler
Jelert tam aradigimiz topcu, birakin tatavayi oyuncu gelsin izleyelim önce
Biz degilmiyiz emine en az 8m isteyen? Eminin dogru durust superlig maci yok, cl desen hic yok