Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete 7 mio doğru demek

Cezayı karşılayınca 7 ye denk geliyor

Nereden bakarsan bak müthiş satış olmuş tebrikler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tete'nin tazminatı Pana ödeyecekse bize ne. Zaten Tete ödeyecekti bizim anlaşmamıza göre.

Bu işte bir karımız yok.

Ayrıca imza parası 3.1 vermişiz tamam bunu biz ödemedik mi zaten sanki 4.75 üzerine bunu da üstlenmişler gibi yazıyor Nevzat.

Bıraksınlar bu algı işini.
Buna benzer bir şeyi Mehmet Özcan'da yazdı imza parası bu sezon sonunda ödenecekmiş o paradan da vazgeçmiş diye yazdı kendisi. Lakin ne kadar inanılır bilemem ben şahsen böyle olduğuna inanmam. Genelde imza paraları da direk ödenmiyor taksitlerle ödeniyor ama vazgeçse geçse 1 milyonundan falan vazgeçmiştir.

Nevzat maalesef uzun bir süredir yönetime yanlayarak haber yaptığı için güvenemiyorum. Ceza zaten bizden çıkmayacaktı fakat imza parasından kurtulduysak o zaman 8milyon bonservis gibi düşünebiliriz gayet makul.

Tabi haber doğruysa.
Bildiğim kadarıyla maaşı ile beraber senelere bölünmüştü imza parası. Eğer doğru ise imza parasının 1 milyonunu falan vermişizdir. Geri kalanı vermicez galiba.

Nevzat az daha zorlasa Tete satışı ile Bankalar Birliği’nden çıktığımızı bile söyleyebilirmiş.

Buna benzer bir şeyi Mehmet Özcan'da yazdı imza parası bu sezon sonunda ödenecekmiş o paradan da vazgeçmiş diye yazdı kendisi. Lakin ne kadar inanılır bilemem ben şahsen böyle olduğuna inanmam. Genelde imza paraları da direk ödenmiyor taksitlerle ödeniyor ama vazgeçse geçse 1 milyonundan falan vazgeçmiştir.

Abi adam transfer yapamadığı yerde eleştiri gelince GSYİAD arkadaşlarına mesaj yazdırıp paylaştı sosyal medyadan.

Böyle bir şey olsa oraya büyük punto ile yazarlardı. 3 yılda 3 taksit diyelim. 2 taksidi Pana tarafından ödenecektir derdi.

O yüzden imkansız. Bas baya düz 4.75 ve satış paysız sattılar.

Emin'i 2.5'a satan Tete'yi de pazarlıkla ancak bu paraya satar zaten. Bu adamlar tembel. Öyle gidip uykusuz kalıp pazarlık yapamazlar.

Erden sabah akşam telefondan başını kaldıramıyordu transfer dönemi adam 10'ar kilo verdi 2 sezondur serum yiyip kampa koşuyordu.

Başarı gayrete aşıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt