Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.441
- 22.607
- 1.698
Sana katılıyorum gscimbom IT Direktörü HakanDepay 10 numara degil ve bitik bir topcu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana katılıyorum gscimbom IT Direktörü HakanDepay 10 numara degil ve bitik bir topcu.
Elano'nun açıklamasına yaklaşamaz ya mümkün değil. Tarihde görülmüş en komedi açıklamalardan biriydi. Adamı satmışız maaşını da rakip ödeyecek diye gururla açıklama yapıyoruz.Adnan polat dönemi elano’nun satisindan kar elde ettik demek icin 40 takla atilmis yapilan hesaplarla
Tete de ayni düzen
En az 10 milyon’a satilabilirdi ve 4.750’ye sattik
Asla kar etmedik bu transfer den ucuza gitti
Tek olumlu yani maasindan kurtulduk
ikisiyle de alakası yok ki. Mertens'in yerine oynar gelirseKesinlikle çok mantıksız bir hareket. Ziyech ya da Zaha'dan biri gidecekse düşünülebilir ama Depayı ne Ziyech ne de Zaha'dan önde görmüyorum açıkçası.
Olası bir Ziyech ayrılığında onu alabiliriz gibime geliyordepay yerine james rodriguezi alırım
depay euroda harikaydı
her hareketinden klas damlıyordu
gelirse müthiş bir sevinç duyarız
olm napcaz bu herifi yav
yunus akgun gibi oynadıdepay euroda harikaydı
her hareketinden klas damlıyordu
gelirse müthiş bir sevinç duyarız
Orta saha bütçeleride 15 m euro civarında her türlü yapacaklar.Üzüleceksiniz ama fb transferi kapatti büyük ihtimal,mourinho 1 stoper ister gidenlere gore
Neyse ya rakibin 25 m euroya hocasının istediği ilk forveti alıyor biz de orta saha bekliyoruz hala, yarın 20ye de Berge’yi getirirler, Dursun diye başkan mı olur te allam